Як виглядає другий чоловік Софії Ротару, який перевершив Анатолія Євдокименко і ледь не завадив їхньому весіллю

Особисте життя Софії Михайлівни завжди було, як на долоні. Зірка прожила довге життя разом зі своїм чоловіком Анатолієм Євдокименко, але насправді у Примадонни є секрети.

Популярна українська співачка Софія Ротару має високі сімейні цінності. Про це вона говорила неодноразово, і постійно нагадує про них, коли мова йде про весілля її онуків. Втім, існує версія, що перед тим, як вийти заміж за свого єдиного, а на даний момент, покійного чоловіка Анатолія, вона жила у цивільному шлюбі з іншим. Преса підозрює, що ним був Володимир Івасюк.

Як виглядає другий чоловік Софії Ротару

Як виглядає другий чоловік Софії Ротару

У мережі можна знайти безліч архівних фотографії, які були зроблені у період щільної співпраці цих двох талантів. Саме у цей період Євдокименко був закоханий у співачку, але ще не завоював її серце і знаходився на іншому кінці країни. Пліткують, нібито Софія Михайлівна навмисне відтягувала з прийняттям його залицянь, адже мала іншого.

Цікаво, що сама співачка навіть не заперечує того факту, що має повну секретів. Якось артистка пообіцяла: тільки-но піде зі сцени, розповість ексклюзивні речі фанатам.

Як виглядає другий чоловік Софії Ротару

Дороги Володимира та Софії у якийсь момент розійшлися, а доля композитора склалася сумним чином. Коли він помер, його родичі очікували, що саме Ротару понесе його портрет. Втім, співачка знаходилася у гастролях і не мала можливості проводжати любого друга у його останній шлях.

Варто відмітити, що брат Анатолія Євдокименко Валерій взагалі стверджує, що кохання між його братом та зіркою не було. Мовляв, колись він обіцяв одружитися, так як був закоханий, а через декілька років Софія повернулася і нагадала про це. Нібито Анатолій, як добросовісний чоловік стримав своє слово.

Схожі статті