|
10.03.2022 23:51

Соломія Вітвіцька показала, як виглядає сховище, в якому перебувають журналісти ТСН під час обстрілів: “Наше рідне”

Телеведуча та зірка Телевізійної Служби Новин Соломія Вітвіцька продовжує активно працювати в час війни, окрім того, встигаючи займатися волонтерством.

Улюблениця мільйонів телеглядачів Соломія Вітвіцька у непростий для країни час демонструє мужність та відданість своїй професії. Вона активно працює у телемарафоні, який цілодобово транслюють на каналі та Інтернет-ресурсах “1+1”, а у перервах між робочою зміною встигає волонтерити та допомагати бійцям ЗСУ та тероборони. Ще в перші дні від початку війни вона показала, як готує їжу для солдатів:

“Всі мене питають як я. Ось вариться гречка, знайшла всі судочки, які в мене були. Готую нашим хлопцям любим”, – розповіла Вітвіцька. Далі вона розвозить їжу на власному авто тим, хто її потребує.

Соломія Вітвіцька показала, як розвозить їжу солдатам

Окрім роботи та волонтерства, Соломія встигає й спілкуватися зі своїми прихильниками та підписниками в особистому блозі. За її життям стежать майже 240 тисяч користувачів мережі, тож щодня для них теледіва публікує важливу інформацію про допомогу, актуальні новини, пов’язані з війною, а також трохи показує свої незвичні будні.

Так Вітвіцька опублікувала відео з бомбосховища, яке призначене для журналістів та працівників “1+1”, на випадок обстрілів російського окупанта:

“Наше рідне укриття”, – написала Соломія.

Соломія Вітвіцька показала, як виглядає сховище, в якому перебувають журналісти ТСН

У кадрі помітно, що журналісти ТСН навіть у сховищі забезпечені комп’ютерами та інтернетом, аби регулярно забезпечувати своїх телеглядачів та підписників актуальною інформацію. У досить великому приміщенні є все необхідне: вода, місця для сидіння і навіть ліжко.