|
10.03.2022 23:56

Тіна Кароль зі сльозами на очах засудила українських колег, які обрали росію: “У 2014-му вам усім було по…”

Тіна Кароль засудила своїх українських колег по сцені, які зараз залишаються у Росії та ігнорують факт війни на їхній Батьківщині. Поп-діва різко висловилася на їхню адресу.

Тіна Кароль різко прокоментувала сучасні події в Україні. Співачка заявила, що у 2014 році багато-хто з її колег робив непростий для себе вибір: яку сторону обрати. Тоді частина українських зірок переїхали до росії, де й продовжили свою концертну діяльність. Серед них – Ані Лорак, Світлана Лобода, Регіна Тодоренко та багато інших виконавців і телеведучих. Зараз же більшість з них продовжують ігнорувати факт війни на Батьківщині або неоднозначно висловлюються щодо цієї теми в особистих блогах.

Тіна Кароль засудила українських колег

“У 2014 році обрати свою Країну було для артиста складним кроком, як ми всі пам’ятаємо мало кому це стало під силу”, – написала поп-діва.

У своєму різкому зверненні Кароль натякнула на тих виконавців, які підтримують Україну, однак не поспішають повертатися додому, а роблять безліч публічних заяв “на показ”. Так тиждень тому мережа розкритикувала Світлану Лободу, яка опублікувала відео, на якому вона плакала. При цьому співачка не назвала росію агресором і заявила, що українці – це просто маленькі люди. Саме ця фраза викликала бурю негативу в сторону виконавиці.

Світлана Лобода заплакала на камеру

“Ми всі маленькі люди, ми нічого не можемо”, – заявила тоді екс-віагрянка.

Окрім того, Тіна Кароль обурилася тим, що її колеги почали висловлюватися тільки коли відчули дію перших санкцій, накладених Європою та Америкою на росію:

“Була година скрутна, вам було по*ую. Коли скінчились російські концерти, настала скрута у вас. Вже нікуди бігти”, – різко висловилася співачка.

Тіна Кароль засудила українських колег

Сама Кароль зараз перебуває закордоном, де займається питаннями гуманітарної допомоги для українців. Відзначимо, що від початку російсько-української війни в 2014 році Тіна відмовилася від концертів у країні-агресорі.