Патріот Росії Газманов тікає з батьківщини до Ізраїлю: підтримав війну в Україні, а тепер біжить з тонучого корабля

Відомий російський артист Олег Газманов після того, як підтримав ескалацію російської агресії в Україні, вирішив втікти до Ізраїлю. Всі деталі в статті.

Родина Олега Газманова переживає непрості часи. В Україні співака хейтять, і є за що. Він заочно заарештований українським судом за звинуваченням у зазіханні на територіальну цілісність України. Артисту та його близьким стали надходит погрози. Дружина зірки Марина Газманова виступила із цього приводу із важливою заявою.

Патріот Росії Газманов тікає з батьківщини до Ізраїлю

Патріот Росії Газманов тікає з батьківщини до Ізраїлю

Олег Газманов завжди позиціонував себе патріотом країни. Виконавець хіта “Офіцери” повністю підтримав ініціативу Володимира Путіна про спецоперацію в Україні. От тільки не всі погоджуються з артистом. В останні дні він і його близькі зазнали жорсткого цькування. А нещодавно з’ясувалося, що і патріотизм артиста закінчився на санкціях.

Дружина зірки Марина змушена закрити свій блог “через тотальний напад ботів на уми та душі людей”.

“Я взяла з собою вас і ваше світло. Мої очі почали страждати від системних розсилок, що принижують мою людську гідність, розповсюджують наклеп і розпалюють ментальну війну між нами. Я прийняла рішення тимчасово припинити видачу віз до моєї країни Газманія”, – написала жінка.

Вочевидь проблема з візами також дуже турбує сім’ю. У ЗМІ нещодавно з’явилася інформація про те, що Олег Газманов подав документи на отримання громадянства Ізраїлю.  Ймовірно, він прийняв рішення про переїзд після того, як були введені санкції проти Росії. Багато відомих брендів пішли з ринку через повномасштабне вторгнення в Україну. Варто відзначити, що сам Газманов поки ніяк не прокоментував цю інформацію.

Схожі статті