65-річна Наталія Сумська вперше за два тижні війни вийшла на зв’язок: “Ми з вами – серцем і душею. Ми в Україні”

Легендарна українська акторка Наталія Сумська вперше за два тижні війни вийшла на зв'язок з фанатами та емоційно звернулася до хоробрих воїнів ЗСУ і лікарів.

Вся Україна переживає надважкі часи, які настали 24 лютого – Росія підло напала на наші землі та винищує український народ. Зірки вітчизняного шоу-бізнесу намагаються тримати зв’язок з публікою і світом, доносять до світової спільноти правдиві новини про те, що відбувається на Батьківщині, підтримують бойовий дух співвітчизників, а також розповідають, як і де зараз знаходяться самі.

Від Наталії Сумської довгий час не було звісток, незважаючи на те, що їхня акторська родина понесла велику втрату – 27 лютого на 89-му році життя померла мама Ольги і Наталії Сумських Ганна Іванівна. Про це повідомила Ольга. Вона ж поділилася подробицями прощання з рідною людиною – артистку ховали в Києві під молитви священника і звуки сирен.

Ольга Сумська розповіла, як у розпал війни поховали її маму Ганну Іванівну
Наталія Сумська вперше за два тижні війни вийшла на зв’язок

Нарешті стривожені шанувальники почули голос і Наталії. Так, зірка разом зі своїм чоловіком Анатолієм Хостякоєвим записали відеозвернення для українських лікарів та солдатів, яке опублікували на сторінці драмтеатру імені Івана Франко.

Сумська зауважила, що українці – неймовірні, ВСУ – справжні супергерої, яким вона безмежно вдячна. Її серце болить, адже мирні люди знаходяться в пастці окупантів:

“Це неможливо прокоментувати, і це відбувається в наш час. Але ми віримо нашим військовим. Ми з вами – серцем і душею. Ми в Україні”, – підсумувала Наталія.

💙💛

Опубликовано Національний академічний драматичний театр імені Івана Франка Вторник, 8 марта 2022 г.

Хостікоєв підтримав дружину і додав, що не меншими героями наразі є лікарі, котрі виконують свій обов’язок, не дивлячись ні на що.

Схожі статті