|
16.03.2022 17:35

Дружина Віктора Павліка не змогла купити мультиварку для малого сина через війну: “У нас немає кухні”

Дружина народного артиста України Віктора Павліка Катерина Репяхова в соціальних мережах розповіла підписникам, які проблеми переживає у цей непростий час.

Коли в Україні 24 лютого почалася війна, Катерина Репяхова разом з Віктором Павліком, малим сином і своєю мамою залишалися в Києві до останнього, поки зрештою сім’ю не вмовили виїхати у більш безпечне місце.

Родина наразі перебуває у безпеці, але не сидить, склавши руки. Дружина артиста тепер не просто веде блог в Інстаграмі, а використовує його для волонтерства і допомагає рідному брату, який знаходиться в Дніпрі та закуповує для територіальної оборони необхідні речі, а для переселенців – гуманітарну допомогу.

Катерина Репяхова не змогла купити сину мультиварку через війну

Втім, про звичайні турботи Катерина теж не забуває, адже зараз їй необхідно доглядати за маленьким сином Михасиком, якому немає ще й року. Хлопчик народився у червні 2021-го за рік після весілля з Віктором Павліком. При цьому щасливу пару цькували в мережі через велику різницю у віці, а також через те, що Репяхова стала причиною розлучення співака з колишньою дружиною Лорою Созаєвою. У подружжя був спільний син Павло, однак його вже немає – хлопець пішов з життя у серпні 2020-го після тривалої боротьби з раком.

Дружина Віктора Павліка не змогла купити мультиварку

У себе в Інстаграмі Катерина Репяхова виклала нові сторіз, у яких поділилася проблемою – не може купити мультиварку для того, щоб готувати Михасику обіди:

“На 21 день війни ми повертаємося до шматочків. У нас немає кухні там, де ми живемо. Були спроби купити мультиварку. Але такі розумні виявилися не ми одні. Як тільки запрацювала Нова пошта, замовили в інтернеті”, – розповіла дружина Віктора Павліка.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова не змогла купити для сина мультиварку