“Міша погано спить”: Катя Репяхова після публічних чвар з екс-дружиною Павліка поскаржилася на стан сина

Цього місяця розгорівся справжній скандал між нинішньою та колишньою дружиною Віктора Павліка. Лариса Созаєва, з якою співак вже давно розлучився, вийшла в інтернет-простір, аби знову підняти тему своїх стосунків з музикантом та нагадати йому про борги.

Ухід Віктора Павліка від своєї третьої дружини Лариси Созаєвої став резонансним. Річ у тім, що артист полишив не тільки жінку, а й свого сина, який згодом став борцем з пухлиною. Хлопець так і не зміг перемогти хворобу, а його батько нагадав, що життя в цілому продовжується. У 2020 році він одружився з молодою концертною директоркою Катериною Репяховою. Дівчина зазнала немало кпин у свій бік, але стійко трималася свого обранця. Навіть подарувала йому сина.

Здавалося, що всі негаразди, що трапилися зі знаменитістю – вже у минулому. Він знову став батьком, але до його родинної ідилії увірвалася знову екс-дружина. Вона публічно вирішила пригадати все, що завдало їй болю у шлюбі, а ще пригадала, що артист винен їй коштів. Своїми негараздами Лариса ділилася через свою певну “духовну сестру”.

Катя Репяхова після публічних чвар з ексдружиною Павліка поскаржилася на стан сина

Жінка, що не називала свого імені дуже шкодувала свою близьку подругу. Саме тому вона й вирішила розповісти власну долю правди про життя колишнього подружжя Павліків.

Цікаво, що всі діалоги у мережі вела з нею саме Катя Репяхова. Сам же музикант вирішив не втручатися у цей простір.

Зараз пристрасті вщухли, але молодій дружині Павліка спокою немає. У сторіз в інстаграмі дівчина поскаржилася на стан свого синочка Михайлика. Дитина вже два дні не може спати.

Катя Репяхова після публічних чвар з ексдружиною Павліка поскаржилася на стан сина

“Останні 2 ночі Міша погано спить”, – розповідає молода мати.

Катя вже й не знає на що грішити. Вона сподівається, що раз малюка віддали на плавання, він має зараз добре засинати, а ще проявляти апетит. Втім, поки похизуватися немає чим.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.