Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

3 роки тому піар-менеджер Святослава Вакарчука повідомив про те, що зірка вирішив розлучитися зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою. Здавалося, що це злий жарт, адже в їхнє кохання фанати щиро вірили, і вважали, що ця пара точно ніколи не розійдеться.

Однак, за десятками пісень, на створення яких зірку надихнула саме його колишня дружина, було почуття, якого не вистачило більше, ніж на 20 років.

У коментарях під публікацією зірки навіть з’являлася чимала критика на його адресу. Мовляв, глядачі йому вірили, але він насправді обрав шлях подружньої зради. І це при тому, що жодних заяв на рахунок того, чи стала причиною розставання інша жінка не було.

Але фанати дізналися вже через місяць, що виявляється у Святослава народився син, і саме це стало підгрунтям для подібних висновків.

Обраниця Святослава Вакарчука показала свою дочку від першого шлюбу

Святослав Вакарчук розповів про шлюб зі своєю першою дружиною
Обраниця Святослава Вакарчука показала свою дочку від першого шлюбу

Згодом Євгенія Яцута, яка, як з’ясували журналісти і є нова обраниця зірки, народила ще й дочку, яка отримала ім’я Соломія. Згодом Святослав Вакарчук сам розповів про те, що він став батьком двох дітей.

Святослав Вакарчук розповів про шлюб зі своєю першою дружиною
Обраниця Святослава Вакарчука показала свою дочку від першого шлюбу

Але пресі також вдалося з’ясувати, що виявляється у Євгенії є дочка від попередніх стосунків. Тобто, у Святослава Вакарчука з’явилася падчерка.

Судячи з профілю у Facebook, у Яцути підростає дочка Софія від попереднього шлюбу з другим режисером Денисом Соніним. Тому, як досвідчена мама, вона перейнялася пошуком гувернантки заздалегідь.

На початку серпня, у Facebook, бізнес-леді писала, що шукає двох помічниць – двох нянь, які житимуть у її будинку та працюватимуть вахтовим методом 24/7, змінюючи один одного тиждень через тиждень. Насолода це не з дешевих. У столиці такі послуги коштують щонайменше 15-20 000 грн на місяць залежно від кваліфікації та вимог сімейства.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.