|
17.03.2022 15:52

Сніжані Єгоровій відмовили в продовженні паспортів для життя в Туреччині: одразу впала на коліна перед українцями

Українська акторка і телеведуча Сніжана Єгорова останнім часом дивує українців своїми неоднозначними висловлюваннями, а тепер публічно просить перед усім народом вибачення.

У 2021 році Сніжана Єгорова перебралася жити до Туреччини через нестабільну ситуацію в Україні. Пізніше зірка почала виносити на широкий загал свої політичні погляди, які неабияк обурили земляків – вона неодноразово висловлювалася на підтримку російської влади і путіна особисто. Не змінилося це й після того, як президент рф розв’язав повномасштабну війну проти українського народу.

Сніжана Єгорова встала перед українцями на коліна після того, як їй не продовжили дію паспортів

При цьому в самому епіцентрі подій знаходилися старша донька Сніжани Стася Ровінська, її онуки, зять, однак артистка продовжувала називати путіна “героєм нашого часу” і навіть пишалася цим. Лише на 20-й день воєнних дій Єгорова прозріла і почала з усіх сил просити вибачення в українців. Мовляв, вона роками знаходилася під впливом кремлівської пропаганди, але тепер до неї дійшло. Ось як вона виправдалася:

“Усім властиво помилятися. Я не звикла вибачатися, але сьогодні хочу це зробити! Пробачте за те, що я підтримала агресію! Пробачте за те, що була сліпою і глухою! Я стою на колінах перед усім українським народом!”.

Сніжана Єгорова встала перед українцями на коліна

Зауважимо, що днями Сніжана була в українському консульстві в Анталії для продовження дії паспортів – її та трьох дітей, однак їй відмовили. Саме після цього у Єгорової “відкрилися очі”.

Дочка Сніжани Стася Ровінська не коментувала дії матері, адже ще перед самою війною публічно від неї відхрестилася через кардинально різну громадянську позицію.