|
18.03.2022 23:37

Корінний одесит Джиган досі робить вигляд наче нічого не відбувається: гроші та бізнес дорожчі за Батьківщину

Відомий російський репер Джиган, який є уродженцем міста-героя Одеси, досі мовчить та відсиджується в Москві. Всі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Відомий російський виконавець Джиган, який народився та виріс в українському місті Одеса, а згодом емігрував до російської федерації, на даний момент знаходиться далеко за межами країни, яку обрав для життя. Після того, як стало відомо про санкції, знаменитість взяв приклад зі своїх колег, і раптово вирушив на відпочинок. Разом з ним знаходиться його дружина Оксана Самойлова і троє доньок.

Корінний одесит Джиган досі робить вигляд наче нічого не відбувається

Варто відмітити, що за весь час війни в Україні артист не поділився жодним коментарем з приводу того, що відбувається. Денис Джиган насолоджується елітним відпочинком і точно не збирається ризикувати бізнесом, який процвітає на території Росії. Ба більше, дружина знаменитості потирає руки і вже думає про заробітки, які вона матиме завдяки відсутності конкурентів на ринку рф.

Корінний одесит Джиган досі робить вигляд наче нічого не відбувається. Скріншот особистої сторінки репера

Тим часом його друг Тіматі невтомно лається в соціальних мережах, пригадуючи українським зіркам, як вони заробляли на території його країни, б’є себе по грудях і називає справжнім руським. Звичайно, політичні теми він обговорювати не готовий, а от оберігати Батьківщину від злих коментарів може днями і ночами.

Також варто відмітити, що якось Джиган відвідав гумористичну програму “Что было дальше”, під час зйомок якої порівняв рідне місто Одесу з провінцією та поглузував над її інфраструктурою. Вочевидь Москва стала для вихідця з України справжнім домом, а моральність, гуманність та патріотизм для репера поняття далекі.