Макс Барських поставив на місце Тіматі, Бузову та інших зірок, яким не подобається, що він заборонив росіянам слухати свої пісні

Марк Барських у своєму зверненні до Тіматі сказав йому, що він нічого не представляє, особливо якщо немає підтримки папиків.

Мало кому з російських зірок подобається, коли їм говорять правду про війну, розв’язану Росією проти України.

Нещодавно Макс Барських заборонив використання своєї музики біля Російської Федерації. І зараз він знову звернувся до представників російського шоубізнесу.
До першого, якого Макс Барських звернувся, це був Тіматі. Останній завжди був на боці президента Росії. Коли раніше Макс Барських назвав РФ “дірявою” країною, то Тіматі різко відреагував на це.

Цього разу Марк Барських у своєму зверненні до Тіматі сказав йому, що він нічого не представляє, особливо якщо немає підтримки папиків.
Далі Макс Барських звернувся до співачки Слави. Він сказав, що вона лицемірка і нехай скаче на ведмедя до Сибіру. Оскільки Слава раніше захоплювалася творчістю Барських, а потім різко почала підтримувати напад Росії на Україну.

Також Макс Барських зробив особливе послання Ользі Бузовій, яка поїхала до Дубая, коли почалася агресія Росії проти України.
Макс сказав: “Спасибі, Instagram, що звільнив нас від цього потоку непотрібної інформації. Сиди там і вір, що всі твої роботи перейдуть з Instagram у Telegram.”

Після такого звернення представникам шоубізнесу з Росії буде про що замислитися.

Бережіть себе та своїх близьких. Вірте – Україна переможе! Чи не слухайте російські фейки. Дивіться та читайте офіційні засоби масової інформації України.

Подивіться відео звернення Макса Барських до російських зірок нижче.

Схожі статті