Панін назвав Тіматі “Великим скрипоносцем у вушанці” і підтримав Макса Барських та українців: без цензури

Потрібно віддати належне скандальному артисту Олексію Паніну, який став на захист Макса Барських і вщент словесно розбив Тіматі.

Як відомо, після початку війни Росії проти України Макс Барських гнівно відреагував на своїй сторінці в інстаграм. Він сказав, що більше не збирається приїжджати до дірки на концерти. Після чого Тіматі йому відповів і дорікнув Максу, що він заробляв раніше гроші в Росії. Однак Тіматі не врахував, що це було до війни, яку організувала Російська Федерація, напавши на нашу країну.

Потрібно віддати належне скандальному артисту Олексію Паніну, який став на захист Макса Барських і вщент словесно розбив Тіматі.
Панін назвав Тіматі “великим скріпоносцем у вушанці”.

Далі Панін сказав: “Я розумію, що багатьом було неприємно чути, як Барських назвав Росію дірявою. Але як назвати поведінку людей, яка в той момент, коли вмирають діти, коли вмирають люди в Україні. А росіяни не виходять на протести. Не під * дараси?
Так емоційно Панін схарактеризував ситуацію, що склалася.

Панін назвав Тіматі “великим скріпоносцем у вушанці”

В Україні війна, гинуть ні в чому не винні люди, зокрема діти та старі люди. Особливо важко перевозити дітей у безпечне місце в Україні та за кордон.
Так місто Харків знаходиться всього за 54 кілометри від кордону з Росією і стало одним з перших місць, що зазнали вторгнення. З того часу сотні тисяч його мешканців бігли до сусідніх країн, більшість до Польщі. Одна з молодих доглядальниць в автобусі, Ірина Мірошниченко, розповіла, що коли почався обстріл, персоналу довелося приймати термінове рішення: ховатись у підвалі притулку центру чи спробувати негайно піти. У будь-якому разі вони ризикували смертю чи серйозними травмами.
Але вони врятували дітей та перевезли їх у безпечне місце. І так у всій Україні.

Знайте, перемога буде за нами!
Бережіть дітей, людей похилого віку та жінок і надавайте їм посильну допомогу.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.