Categories Шоу-бізнес

Ектор Хіменес-Браво розшукує нацистів в Україні: шеф-кухар розповів усю правду про те, що коїться в країні

Відомий український кулінар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво заявив, що шукає нацистів в Україні. Усі деталі в статті.

Відомий український кулінар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво працює на вітчизняному телебаченні більше 15 років. Знаменитість встиг відкрити ресторани не тільки в Україні, але й поза її межами. У найвідповідальніший момент для держави, він опинився у Колумбії, вдома у своєї матері. Але не дивлячись ні на що, він повернувся, щоб допомогти Україні побороти агресора.

Ектор Хіменес-Браво розшукує нацистів в Україні

На даний момент українців дуже дратує той факт, що російська влада поставила собі за мету винищити на території України усіх нацистів. Якщо звертатися до тлумачного словника, то представників даної радикальної політичної течії просто не може існувати в країні, де люди розмовляють різними мовами і поважають культуру одне одного.

Кому як не емігранту, колумбійцю, який погано знає мову, знати про те, як приймають в Україні іноземців. Щоб довести добре ставлення жителів України до представників інших культур, Ектор створив публікацію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, де почав шукати нацистів. Знаменитість постав в образі гопніка, одягнувши спортивний костюм і сівши навпочіпки.

Гумор колумбійця високо оцінили його фанати, а деякі були буквально шоковані зміну стилю, адже раніше Ектор віддавав перевагу елегантним костюмам або робочій формі шеф-кухаря.

Нагадуємо, що неонацизм — це рух, який виправдовує відновлення нацизму. А нацизм у свою чергу характеризується антисемітизмом, радикалізмом, екстремізмом, націонал-соціалізмом. Усі ці риси не мають нічого спільного з Україною і, здається, є плодом хворого уявлення країни-терориста.

Share