“Діти ростуть”: Ектор Хіменес-Браво у вишиванці і шароварах делікатно натякнув на стосунки з Мартиновською

Головний суддя популярного кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво вже давно облаштував своє життя в Україні. Нещодавно кухар навіть зізнався, що у нього серйозні стосунки з українкою, після чого мережею поширилися чутки про його роман з Ольгою Мартиновською.

Схоже, що пристрасті на “МастерШеф” вирують не лише під час боротьби учасників за перемогу в проєкті. Не менше уваги дістається і суддям, а якщо точніше – особистому життю, яке вони не поспішають коментувати.

Спочатку у службовому романі почали підозрювати Мартиновьку і Ярославського, які викладали в Інстаграмі купу спільних фото. На багатьох з них вони виглядали як пара, тож фанати швидко записали їх в коханців.

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський
Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська з вагітним животом

Кардинально ситуацію змінило одкровення Ектора, який нещодавно розповів про свою обраницю, після чого поділився романтичною світлиною з нею. Попри те, що жінка стояла до камери спиною, підписники побачили в ній риси Олі. Більше того, після цього вона не стала мовчати і заявила, що їх таки розсекретили, підтвердивши тим самим чутки.

Ектор-Хіменес Браво зі своєю коханою
Ектор-Хіменес Браво показав свою жінку

На тлі бурхливих обговорень особистого життя Хіменес-Браво остаточно дав зрозуміти, що дійсно пустив коріння в Україні. Так, у себе в особистому блозі він опублікував власне фото в образі козака – у вишиванці, шароварах, тримаючи в руці український прапор та сидячи верхи на коні. Так яскраво кулінар привітав усіх з Днем козацтва:

“Друзі, в цей день не хочу говорити гучних слів і гарних промов. Просто дякую вам. Кожен, хто захищає нашу країну ціною свого життя – справжній герой, про яких ми маємо знати. Вони можуть бути непомітні у вашому звичному житті. Але завдяки їм українці можуть спати спокійно. В нас мирне, чисте небо, діти ростуть, ми займаємося улюбленою справою, бізнес розвивається, а України живе. Все це заслуга наших захисників”, – пише Ектор.

Також суддя “МастерШеф” дав пораду дівчатам, як привітати своїх чоловіків з цим святом – не коштовним подарунком, а емоцією:

“Нам завжди потрібна ваша турбота, любов і підтримка. Ми хочемо знати, що ви поруч”.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.