Блогерка Софія Стужук через 25 діб “прокинулася” і не засудила дії президента росії

Блогерка Софія Стужук почала виправдовуватися за свою мовчанку. Вона вирішила, що і так багато говорять про війну, засуджують війну, а війна не припиняється.

Софія Стужук знову з’явилася в інстаграмі після 25 діб мовчання. Це дивно, адже майже всі представники шоубізнесу висловили своє ставлення до війни, яку розв’язала агресивна росія. За рідкісними винятками всі засуджують війну та проклинають росію.

А блогерка Софія Стужук почала виправдовуватися за свою мовчанку. Вона вирішила, що і так багато говорять про війну, засуджують війну, а війна не припиняється. Неправильне розуміння ситуації! Адже у Софії Стужук у соціальних мережах багато передплатників із Росії. І її думка з приводу війни, можливо, розкрила їм очі. Однак і зараз Софія Стужук прямо не засудила росію, зокрема путіна. Хоча вона сама зізналася, що любить Київ та Україну. Якесь дивне кохання, не знаходите?

Українці сподіваються, і правильно роблять, лише на наші ЗСУ. Україна дає відсіч агресору.
У ЗСУ заявили, що вражені сім російських повітряних цілей
Сьогодні вранці Збройні Сили України опублікували щоденний звіт про 26 день вторгнення:
У повідомленні йдеться, що раніше в неділю ВПС України вразили сім російських цілей — один літак, чотири безпілотні літальні апарати (БПЛА) і дві крилаті ракети.
«Позиція та характер дій сил оборони суттєво не змінилися» минулої доби, додали у відомстві.

У ньому йдеться про зниження інтенсивності використання росією пілотованої авіації, але вона використовує безпілотні літальні апарати для оцінки ефективності ударів.
Повідомляється, що у Донецькій та Луганській областях силовими структурами проводяться примусові мобілізаційні заходи.

Але все це не дає змогу Росії просуватися далі нашою землею. Незабаром настане перелом у війні, і ворог буде відкинутий до кордону. Україна переможе!