Оля Мартиновська віддалася почуттям під час війни та міцно обійняла Ярославського: серце зайняте не Ектором

Суддям кулінарного шоу "МастерШеф" Ользі Мартиновській і Володимиру Ярославському вже давно приписують роман, а в умовах війни вони перестали приховувати свої обійми.

Про роман між Олею Мартиновською і Володимиром Ярославським заговорили після того, як кулінари почали викладати у соціальні мережі доволі неоднозначні фото романтичного характеру. В якийсь момент у цій історії з’явився третій – Ектор Хіменес-Браво. Втім, в час війни все встало на свої місця.

Зараз Оля і Володимир разом роблять від себе все можливе, аби допомагати тим, хто найбільше постраждав від дій окупантів – дітям. Так, у себе в Інстаграмі Мартиновська виклала серію фото, перше з яких – в обіймах з Ярославським, і написала:

“Сьогодні четвер. Четвертий тиждень війни. Вже три повних тижні, коли ми доводимо: українці — сильна нація нескорених, котрі завжди підтримують один одного. Третій тиждень, коли кожен з нас допомогає так, як може. Адже на цій війні у кожного з нас свій фронт. Останнім часом ми активно збирали кошти для воїнів ЗСУ, підтримували біженців, доставляли людям ліки, збираючи їх усією Європою. Але вчора наші серця зупинилися. Вкотре. “Охматдит”. Найбільша дитяча лікарня, що у період воєнного стану продовжує працювати та приймати малечу, котра постраждала від війни. Вчора “Охмадит” постраждав від російських ракетних обстрілів. Трьох обстрілів. Від уламків ворожих ракет було пошкоджено вікна, стелю одного із відділень, підлога лікарні вібрувала від ударів. На щастя, ніхто не постраждав”.

Ольга Мартиновська поїхала з України після 3 тижнів війни
Мартиновська віддалася почуттям під час війни та міцно обійняла Ярославського

Ольга і Володимир не змогли закрити на це очі, тож зробили спеціальну пропозицію з продажу своєї книги рецептів:

“Ми не можемо залишатися осторонь. Просто не маємо права, бо це — наші діти! Майбутнє нашої з вами України! Продовжуючи вже запроваджені нами ініціативи, ми з командою створюємо ще одну. У рамках допомоги “Охматдиту” оголошуємо благодійний продаж електронної книги “100 рецептів на кожен день”. Ми не встановлюємо фіксовану ціну на книгу, щоб ви визначили її самостійно. Надсилайте абсолютно будь-яку суму – стільки, скільки можете та хочете. Будь-яка ваша допомога цінна та важлива!”, – написала Мартиновська.

Щодо спільного з Ярославським фото, зірка “МастерШеф” зазначила, що воно зроблене в мирні часи, коли вони мріяли, любили одне одного і насолоджувалися кожним моментом життя.

Схожі статті