|
21.03.2022 20:58

Найбагатша учасниця “МастерШеф. Битва сезонів” Катерина Велика допомагає нужденним під час війни в Україні

Найбагатша учасниця кулінарного шоу "МастерШеф. Битва сезонів" Катерина Велика не кинулася рятувати себе саму під час війни, а з усіх сил допомагає нужденним.

24 лютого в кожен український дім прийшла війна, хоча її ніхто не чекав і не чекає досі. “Братська” росія вторглася на землі України з метою винищити наш народ, однак зробити це не так просто – українська армія дає відсіч ворогу і не лишає їм шансів досягти своєї мети. Звичайні люди тим часом вимушені виживати, а ті, у кого є можливість – допомагають нужденним.

Зараз українці згуртовані як ніколи раніше – волонтерством займається кожен. Не залишилися осторонь і кулінари проєкту “МастерШеф”. Наприклад, переможець першого сезону “Професіоналів” Павло Серветник пече для жителів Херсонщини безкоштовний свіжий хліб, який розвозить по регіону, незважаючи на небезпеку.

Катерина Велика допомагає нужденним під час війни в Україні

Катерина Пєскова і Ольга Мартиновська виїхали до Чехії, де влаштовують благодійні ярмарки і усі зібрані гроші переводять Україні. Олександр Білодід, Микола Люлько, Володимир Ярославський, Євген Клопотенко та багато інших учасників кулінарного шоу годують гарячими обідами літніх людей, воїнів ЗСУ, територіальну оборону і не тільки.

Не залишилася осторонь і Катерина Велика – найбагатша зірка “МастерШеф”. Щоправда, зараз вона не готує, а робить фінансовий вклад у перемогу країни. Про це стало відомо з офіційної сторінки проєкту в Інстаграмі:

“Учасниця “МастерШеф” Катерина Велика зі своїм чоловіком також допомагають нужденним. Вони працюють у гуманітарному таборі, займаються благодійним фондом та будуть продовжувати надавати свою допомогу тим, хто її потребує”.

А ось що пише сама Катя:

“Щодня, кожну секунду з Андрієм [чоловік Катерини] робимо все можливе та неможливе для нашої країни. Сьогодні закупили носилки, взуття, ліки та броники”.