Categories Шоу-бізнес

Українські зірки, які підтримують росію і російського президента: Таїсія Повалій, Наташа Корольова, Йолка та інші

З початком війни в Україні 24 лютого відкрилися справжні обличчя багатьох українських зірок. Є серед них і такі, що підтримують росію попри агресію на Батьківщині.

Зараз Україна переживає найскладніші часи за всю історію свого незалежного існування. При цьому досі є доволі неоднозначні знаменитості-українці, які підтримують путіна.

Таїсія Повалій

Співачка взимку хизувалася своєю участю в шоу “Дві зірки. Батькі та діти” на пропагандистському Першому каналі. А коли рф вторглася в Україну, Таїсія жодного слова про це свавілля не промовила. Натомість її син Денис відкрито підтримує українців, але путіна не звинувачує.

Українські зірки, які підтримують росію і російського президента: Таїсія Повалій

Ані Лорак

Уродженка Чернівців Ані Лорак після переїзду в рф заявляла, що вона – поза політикою, однак і зараз артистка замовчує війну в Україні. Спочатку зірка виступала за мир, потім закликала зупинити агресію, хоча не назвала агресором ні путіна, ні росію. Тепер Лорак взагалі мовчить, поки її колишній чоловік-турок активно займається збором гуманітарної допомоги для українців.

Українські зірки, які підтримують росію і російського президента: Ані Лорак

Наташа Корольова

Чергова “україночка” Наташа Корольова підтримує дії кремля своїм мовчанням. За майже місяць війни вона в мережі виклала лише рекламу свого Телеграм-каналу.

Українські зірки, які підтримують росію і російського президента: Наташа Корольова

Лоліта Мілявська

Дочка і матір Лоліти застали війну в Києві. Коли рідні змогли перебратися до неї в росію. Артистка почала хизуватися новою обкладинкою російського глянцю, яку вона прикрасила, а те, що відбувається в Україні, назвала “спецоперацією”.

Українські зірки, які підтримують росію і російського президента: Лоліта

Йолка

Ще у лютому Йолка дала кілька концертів в різних містах України, а 24-го числа відмінила свій виступ у Москві, прокоментувавши це так:

“Впевнена, що всі все розуміють”.

Та вже незабаром співачка все видалила і більше публічно не реагувала на війну в Україні.

Українські зірки, які підтримують росію і російського президента: Йолка
Share