Мурат Налчаджиоглу не покликав Ані Лорак до Турції, а вирішив допомагати справжнім українцям: “Разом з Україною!”

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу з початком війни в Україні виїхав на Батьківщину в Турцію, але не сидить там, просто склавши руки.

24 лютого росія розв’язала війну проти вільної та незалежної України. Цей день назавжди змінив мільйони українських життів, а росіяни ніколи не будуть пробачені за те, що чи то безпосередньо беруть у цьому участь і підтримують свого президента, чи то мовчать і сидять по домівках.

Багато українців були вимушені покинути Україну заради безпеки своїх дітей. Наприклад, Джамала вивезла синів за кордон і тепер сама гастролює Європою, аби привертати якомога більше уваги світової спільноти до української біди. Лідія Таран теж виїхала з дитиною, тепер ведуча у Франції робить багато журналістської роботи задля того, щоб над Україною якомога швидше закрили небо. Втім, є й такі знаменитості, хто зберігає мовчання.

Чернівчанка Ані Лорак після початку війни особливої уваги до цієї теми публічно не привертала, адже вона давно живе і працює в росії – країні-загарбнику. Ба більше, нещодавно артистка покинула рф і перебралася в Арабські Емірати, не коментуючи причин.

Ані Лорак показала екс-чоловіку, з ким вона цілується
Колишній чоловік Ані Лорак збирає для українців гуманітарну допомогу

При цьому її колишній чоловік-турок Мурат Налчаджиоглу, на відміну від зіркової екс-дружини, суттєво допомагає Україні з Турції.

Так, на особистій сторінці Мурата в Інстаграмі з’явився допис, у якому він показав, скільки гуманітарної допомоги зібрала його косметична компанія Farmasi:

“Farmasi разом з Україною! Братньому народу України з любов’ю”.

Вочевидь, екс-чоловіку Ані Лорак доля українців не байдужа.

Схожі статті