Українські зірки, які втратили близьких на війні: Лілія Ребрик, Ксенія Мішина, Ольга і Наталія Сумські та інші

Війна в Україні принесла багато болю не лише простим людям, а й зіркам шоу-бізнесу. Хто з українських знаменитостей втратив близьких через окупантів?

24 лютого росія розв’язала війну проти незалежної і мирної України, від якої страждають мирні люди, жінки і діти. Загарбники нищать не лише військові об’єкти, а й житлову інфраструктуру, лікарні, пологові будинки. Це справжній геноцид українського народу. Рахунок загиблих йде вже на тисячі, є серед них і близькі знаменитостей.

Ксенія Мішина

Екс-холостячка Ксенія Мішина втратила на війні друга Пашу Лі. Він героїчно загинув в Ірпені, де жив і працював до 24 лютого, а з 24 лютого боронив Батьківщину.

Паша Лі став для Мішиної першим актором, який ділився з нею своїм досвідом і знаннями. Ксенія зізналася, що пам’ятатиме на все життя його лекції і тренінги.

Ксенія Мішина втратила на війні друга
Ксенія Мішина втратила на війні друга

Ольга і Наталія Сумські

Легендарні акторки Ольга і Наталія Сумські 27 лютого втратили свою маму – Ганну Іванівну Опанасенко-Сумську. Серце берегині зіркової родини зупинилося на 89-му році життя. Ховали її в Києві під звуки сирен повітряної тривоги з молитвою священника.

Лише нещодавно сім’я збиралася на святкування 88-го дня народження Ганни Іванівна, а вже зараз її немає.

Ольга Сумська розповіла, як у розпал війни поховали її маму Ганну Іванівну
Ольга Сумська розповіла, як у розпал війни поховали її маму Ганну Іванівну

Лілія Ребрик

Не стала виключенням і Лілія Ребрик, яка днями вийшла на зв’язок з фанатами з поганою новиною – обірвалося життя її колеги, актора-каскадера Володимира Стороканя. Знаменитість ледь змогла зупинити свої сльози, щоб повідомити підписникам звістку:

“Як так? Тебе більше нема! Герої не вмирають!”, – написала зірка в мережі.

 

Схожі статті