|
23.03.2022 18:03

Молдавський мачо Дан Балан не виходить на зв’язок з початку війни в Україні: що відомо про долю коханого Кароль

Відомий молдавський артист Дан Балан, якому приписували роман з українською поп-дівою Тіною Кароль, не виходить на зв'язок з початку війни в Україні.

З самого ранку 24 лютого 2022 року росія почала наступ на Україну одразу з різних регіонів країни. Цей день розділив життя українців на до та після. Багато звичайних мирних чоловіків встали на захист Батьківщини, не виключення й зірки шоу-бізнесу.

До лав тероборони вступили екс-холостяк Нікіта Добринін, телеведучий Володимир Остапчук, гуморист Юрій Ткач, учасники романтичного реаліті-шоу “Холостячка” Макс Тарапата і Андрій Задворний, чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв, хореограф Дмитро Дікусар тепер служить у ЗСУ. Навіть росіянин за походженням, але українець за громадянством Олексій Суханов готовий взяти до рук зброю.

Молдавський мачо Дан Балан не виходить на зв’язок з початку війни в Україні

Зарубіжні артисти висловлюються на підтримку України і допомагають фінансово, а також публічно – намагаються привернути якомога більше уваги світової спільноти до української біди. У перші дні війни звернувся до українців зі словами підтримки і молдавський мачо Дан Балан, який виклав фото жовто-блакитного прапору і на українській мові написав:

“Схаменіться! Будьте люди, бо лихо вам буде. Розкуються незабаром заковані люде. Настане суд, заговорять Дніпро, і гори!”. Боже, врятуй Україну! Всім серцем з вами!”.

Це звернення Дан написав ще 27 лютого, після чого в публічному полі не з’являвся. А його ймовірна кохана, українська поп-діва Тіна Кароль, наразі активно допомагає рідній країні з-за кордону. Співачка бере участь у благодійних концертах у Варшаві, зібрані кошти з яких перераховуються на допомогу українцям.