|
24.03.2022 22:17

Повелитель вовчиць Олег Винник вийшов на зв’язок без Таюне: “Місяць, що назавжди змінив наше життя”

Відомий український виконавець Олег Винник, якого називають повелителем вовчиць за його пісню "Молода вовчиця", вийшов на зв'язок без Таюне.

Не лише прості люди застали війну у власних домівках. В такому ж положенні опинилися і зірки шоу-бізнесу. Ранок середи 24 лютого 2022 року українці не забудуть ніколи, адже це саме той день, коли росія напала на Україну. Рано вранці, підло, коли мирний народ спав. З усіх куточків країни почулися вибухи та дзвінки від близьких зі словами – війна почалася.

Були й ті, хто дізнався про напад рф за кордоном. Наприклад, подружня пара Потапа і Насті Каменських напередодні вирушила у сімейну відпустку до Іспанії разом зі своїми мамами – Лідією Петрівною і Людмилою Анатоліївною. Їхні куми Катерина Осадча і Юрій Горбунов знаходилися в Києві і особисто почули перші вибухи. А де був і де знаходиться зараз повелитель вовчиць Олег Винник, достовірно невідомо, оскільки співак виходить на зв’язок, не залишаючи відміток геолокації.

Олег Винник вийшов на зв’язок без Таюне

Олег Винник вийшов на зв’язок без Таюне

Поки українські воїни тримають оборону, Олег Винник намагається піднімати бойовий дух співвітчизників своєю творчістю і зверненнями в соціальних мережах. Не так давно артист виклав перероблену версію легендарної “Вовчиці”, яку замінив на паляницю. А цього разу на місяць війни він зізнався, що неабияк пишається українським народом:

“Місяць незламності і самовідданої священної боротьби. Місяць, що назавжди змінив наше життя. Пишаюся тобою, мій героїчний народе! Нехай Благовіщення Пресвятої Богородиці принесе Україні перемогу і мир! Слава Богу за Україну! Слава Україні! Героям слава!”, – написав Винник в Інстаграмі.

Це звернення він опублікував особисто від себе, без своєї Квітки Таюне, яку вважають його таємною дружиною.