Олег Винник переписав свою легендарну “Вовчицю” на “Паляницю”: головний вовк країни підтримує бойовий дух як може

Підкорювач жіночих сердець, артист та музикант Олег Винник підтримав бойовий дух українців своєю творчістю та переписав легендарну "Вовчицю" на "Паляницю".

Олег Винник – відомий український співак, від якого в захваті мільйони жінок, що зовсім не дивно. Його репертуар чуттєвий і проникливий, він має привабливу зовнішність та добре серце, а також з особливою теплотою відноситься до своїх слухачів. Безліч фанаток мріяли б опинитися на місці його коханої, проте воно вже зайняте.

Подейкують, Олег одружений зі своєю бек-вокалісткою Таюне. Причому їхнє кохання зародилося ще у студентські часи. За спогадами колишніх викладачів Винника з Канівського музичного училища, де він отримав освіту, ледь не с самого початку навчання майбутня зірка оточив увагою найскромнішу дівчину на курсі – Таю Сватко. Саме так насправді звуть Таюне.

Олег Винник став на одне коліно перед своєю Таюне
Олег Винник переписав свою легендарну Вовчицю спеціально для росіян

Весілля молоді зіграли пишне, на два села, з короваєм, піснями й плясками. А пізніше закохані перебралися до Німеччини на заробітки, де у них народився син Юліан.

Українську сцену подружжя також підкорило разом. Винника, до речі, жартівливо називають повелителем вовчиць, а його шанувальниць – вовчицями. Саме так і називається один з головних хітів артиста, який він трохи переписав і модифікував в умовах війни, що розв’язала Росія проти України.

Так, в Інстаграмі Олега Винника з’явилося сторіз з таким текстом:

“Падав безжалісно “Град”, била блискавиця – більше не скаже моск*ль слово “Паляниця”.

Олег Винник переписав свою легендарну Вовчицю спеціально для росіян

А ось як в оригіналі звучали ці рядки:

“Падав безжалісно град, била блискавиця. Гріла під серцем вовчат Молода вовчиця”.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.