Григорій Решетнік розсекретив ім’я майбутньої доньки: ведучий назве спадкоємицю на честь українського міста

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік поділився своїми планами на ім'я для своєї донечки, яка ще не народилася. Всі деталі в статті.

Відомий український телеведучий Григорій Решетник вже одного разу пожартував стосовно імені для свого наступного сина. Тоді він заявив, що його спадкоємця зватимуть на честь американського Президента Джозефа Байдена. Повідомлення з’явилося одразу після того, як стало відомогоПовідомлення з’явилося одразу після того, як стало відомо про надпотужні економічні санкції по відношенню до росії. Тоді Байден заявив, що не хоче третьої світової, тому планує залишити рф без грошей для ведення війни. Ідея з ім’ям дуже сподобалася аудиторії зіркового сімейства. Але телеведучий не припиняє дивувати.

Григорій Решетнік вирішив, що дасть ім’я майбутній донечці на честь українського міста

Так, нещодавно знаменитість опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове рішення стосовно імені майбутньої доньки. Григорій хоче назвати спадкоємицю на честь українського міста. Ним стала Чорнобаївка, яка в 10 раз дала відсіч російським окупантам.

Григорій Решетнік вирішив, що дасть ім’я майбутній донечці на честь українського міста. Скріншоти особистої сторінки телеведучого

У війні росії проти України маленьке містечко стало справжнім героєм для громадян і постійно фігурує у новинах. Про Чорнобаївку жартує навіть Олексій Арестович (військовий аналітик і Радник Офісу  Президента України Володимира Зеленського).

Нагадуємо, що родина Решетніків не покинула Україну під час воєнного конфлікту. Христина забрала трьох маленьких синів і рушила до Західної України, в Івано-Франківськ, де живуть її батьки, і батьки Григорія.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".