Злата Огнєвіч та БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ виступили для ЗСУ у бомбосховищі: артисти підтримали наших бійців (відео)

Злата Огнєвіч, гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, Олександр Пікалов та Євген Кошовий з "Квартал 95" виступили у бомбосховищі для ЗСУ. Таким чином, вони підтримали бойовий дух наших воїнів

Агресивна росія напала на Україну. Окупанти знищують усе, що наш народ тривалий час будував. Прийшли в Україну загарбники, які хочуть зробити з нас рабів у політичному та моральному плані. Однак їх пропаганда і саме керівництво Росії прорахувалося в цій, як вони називають “блискавичної” війні. Для росії це буде остання війна, яку вони розв’язали. Воля українського народу, ЗСУ рознесуть у пух і порох війська агресора. Весь народ, у тому числі й представники шоубізнесу роблять свій внесок у перемогу.

Українські артисти під час війни підтримують наших бійців, як можуть.
Так, наприклад, Андрій Хливнюк воює у лавах тероборони, а Злата Огнєвіч дає концерти на найнезвичніших майданчиках.

Злата Огнєвіч, гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, Олександр Пікалов та Євген Кошовий з “Квартал 95” виступили у бомбосховищі для ЗСУ. Таким чином, вони підтримали бойовий дух наших воїнів.

Це важливо у непростий воєнний час, коли така потрібна моральна підтримка. Після таких концертів ЗСУ ще з більшою силою знищуватимуть агресор із росії, який непрохано прийшов на нашу землю.
Українці пишаються своїми ЗСУ, які довели свою ефективність у протистоянні із російським агресором.

Разом із народом, ЗСУ та українськими зірками ми доведемо, що нашу країну неможливо перемогти ні у військовому плані, ні у моральному. Перемога буде за Україною. Враз буде розбитий і відкинутий до кордонів. А ті загарбники, які не встигнуть втекти, залишаться назавжди лежати в нашій землі.

Бережіть себе та своїх близьких і не піддавайтеся паніці.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.