Дружина Романа Сасанчина розповіла, який діагноз польські лікарі поставили їхній доньці Елізабет: “Саме пройде”

Молодий і талановитий український співак та переможець шоу "Голос країни" Роман Сасанчин зараз в розлуці зі своєю дружиною і донечкою, у якої виявили гемангіому.

Роман Сасанчин одружений з грудня 2021 року. В тому ж місяці кохана дружина Іванна народила йому первістка – доньку Елізабет. Парі нелегко бути молодими батьками, адже це для них перший досвід, але вони щасливі і роблять все заради щастя своєї дитини.

Так після початку війни в Україні 24 лютого подружжя прийняло рішення, що Іванці з Елізабет краще виїхати за кордон в більш безпечне місце. Зараз дівчата знаходяться в Польщі, поки Роман пильнує дім.

Дружина Романа Сасанчина Іванна покинула чоловіка і не хоче згадувати про війну
Дружина Романа Сасанчина зізналася, що у їхньої доньки Елізабет польські лікарі виявили пухлину

Як активна Інстаграм-блогерка, Іванна регулярно виходить на зв’язок з фанатами в мережі. Цього разу вона відповіла на одне з найпопулярніших питань останнього часу, що їй надходять від підписників:

“Дуже багато запитань про те, що в Елізабет на щочці. Це гемангіома. Ми були у лікаря, вона хотіла нам зробити направлення до хірурга, щоб хірург подивився, але ще чекаємо на песель. Це як би ідентифікаційний код, без нього вони не можуть зробити направлення. Ніби лікарка говорить, що все нормально, вона більше не буде рости, що до трьох років має сама пропасти, але для перестраховки краще сходити до хірурга, щоб він подивився, і він вже тоді скаже – можливо, треба буде щось мастити, можливо, навіть в лазером його видаляти, або хірургічне якесь втручання, не знаю. Сподіваюсь, що все ж таки воно само пройде, що пропишуть там якусь мазь або щось типу того і все”.

Дружина Романа Сасанчина зізналася, що у їхньої доньки Елізабет польські лікарі виявили пухлину
Дружина Романа Сасанчина зізналася, що у їхньої доньки Елізабет польські лікарі виявили пухлину

Зауважимо, гемангіома – це доброякісне новоутворення, що виникає на різних ділянках шкіри. Може виглядати як червона, багряна або синюшна пляма, яка підіймається над поверхнею шкіри. Гемангіоми присутні на тілі дитини вже при народженні, трохи рідше вони формуються протягом перших тижнів життя.

Схожі статті