Categories шоу-бізнес

Вєрка Сердючка публічно присоромила Світлану Лободу за сльози на камеру: “Я бачу цю фальш”

Андрій Данилко, більш відомий за творчим альтер-его Вєрки Сердючки, публічно присоромив Світлану Лободу за сльози на камеру стосовно війни в Україні.

Коли в Україні почалася війна, Світлана Лобода якийсь час мовчала, але зрештою висловилася і засудила дії російських окупантів на її Батьківщині. У своєму першому зверненні співачка не приховувала сліз і ледь знайшла в собі сили щось сказати.

За словами виконавиці, її рідні знаходяться під Києвом, а вона сама зараз активно займається благодійністю, збираючи гуманітарну допомогу для українців, що постраждали від війни. Втім, колеги Лободи не оцінили її поведінку. Співачці вже дісталося від Даші Астаф’євої і Анастасії Приходько, а цього разу Світлану присоромив за сльози на камеру Андрій Данилко, який виступає в образі запальної провідниці Вєрки Сердючки.

Так, в інтерв’ю Ірині Шихман артист сказав:

“Я бачу цю фальш. І у Світлани Лободи теж. Коли я бачу п’ятий дубль, мене це дратує: “Як я плакала в цьому дублі? Давайте ще раз, друзі, давайте ще раз!”. Дай Боже, щоб я був неправий, але у мене таке відчуття. Це ситуація, коли вже немає другого стільця. Ти визначся, усі зрозуміють”.

Андрій Данилко публічно присоромив Світлану Лободу за сльози на камеру

Нагадаємо, у тому самому відео, яке Лобода записала 28 лютого, вона крізь сльози назвала себе українською співачкою, яка останні 4 роки жила в росії. Тепер зірка живе у Європі і не може прийти до тями від жахіття, що коїться в Україні – там у неї залишилася вся родина. За словами співачки, зароблені на виступах в рф кошти вона тепер витрачає на допомогу українським біженцям.

Share