|
30.03.2022 16:31

Анастасія Приходько жорстко та критично висловилася про чоловіків-колег: сховалися від війни за кордоном

Анастасія Приходько критично ставиться до чоловіків, своїх колег, які не повернулися до України у цей важкий для всіх воєнний час. Співачка та мати трьох дітей Анастасія Приходько залишилася в Україні. Також залишився в Україні та чоловік Приходько, Олександр

Вже 35 добу Україна мужньо протистоїть російським загарбникам. Багато міст і сіл зазнали обстрілу ворожою авіацією та ракетами, а також артилерією. Частина людей змушені були виїхати у безпечні місця на західну Україну та за кордон. Чоловіки повертаються та вступають до лав ЗСУ чи тероборони.

Анастасія Приходько критично ставиться до чоловіків, своїх колег, які не повернулися до України у цей важкий для всіх воєнний час.
Співачка та мати трьох дітей Анастасія Приходько залишилася в Україні. Також залишився в Україні та чоловік Приходько, Олександр.
Анастасія Приходько вважає, що у цей воєнний час не можна залишатися та ховатися чи відсиджуватися за кордоном чоловікам. Вона вважає їх зрадниками.

Україна веде війну не лише на передовій, а й на політичному фронті.
Проте кремль заявляє, що немає жодних ознак прориву в мирних переговорах, що тривають, між росією та Україною.
Прессекретар дмитро пєсков заявив журналістам, що росія не помітила «нічого дійсно багатообіцяльного», додавши, що попереду тривалий період роботи.
Але він вітав виклад Києвом своїх вимог щодо припинення конфлікту в Україні в письмовій формі та каже, що головний російський перемовник надасть оновлену інформацію пізніше.
У ході переговорів щодо припинення вогню у вівторок Україна запропонувала стати нейтральною державою в обмін на гарантії безпеки.

Агресивна росія заявила, що “різко скоротить” бойові дії навколо столиці Києва та північного міста Чернігова.
Але ця заява була зустрінута скептично українцями, а також США та Великою Британією, які заявили, що до неї слід ставитися з обережністю.
Тим часом губернатор Чернігівської області України каже, що атаки росії не припиняються, попри її обіцянку скоротити там військову активність.
Жителі Чернігова також заявили, що бої продовжуються.

Український губернатор у Донецьку також каже, що російські обстрілювали всі міста та селища на лінії фронту, яка поділяє дві сторони. Також повідомляється про обстріл у Луганській області.

Потрібно сподіватися лише на ЗСУ, це вже стало зрозуміло багатьом в Україні.