Макс Барських тепер не просто співак, а лідер думок: зірка знайшов спосіб побороти росіян

Представники шоубізнесу намагалися через соціальні мережі достукатися до росіян. Макс Барських також це робив. Але потім зрозумів, що це марно: вони не мають мізків, там уже нічим допомогти.

Після того, як росія віроломно напала на Україну, світ змінився. Більшість країн зрозуміли, що є агресивною політикою росії. Демократичні країни з обуренням засудили окупанта. Представники шоубізнесу намагалися через соціальні мережі достукатися до росіян. Макс Барських також це робив. Але потім зрозумів, що це марно: вони не мають мізків, там уже нічим допомогти.

Після цього співак закликав ігнорувати атаки зомбованих росіян у соцмережах. До них неможливо достукатися: “У них у голові овочеве рагу”, – звернувся до шанувальників Барських.

32-річний Макс Барських принципово не повертає кошти за квитки росіянам
Макс Барських сказав про росіян: “Вони не мають мізків, там уже нічим допомогти”

В останні кілька днів росія наголошувала, що перемикає свою увагу на східну Україну, а розвідка каже, що це «ймовірно мовчазне визнання» того, що вона намагається підтримувати операції на півночі.
Захоплення земель на південному узбережжі — велика мета президента путіна, але не менш важлива його спроба «звільнити» схід. У 2014 році маріонетки, що підтримуються росією, вже захопили контроль над більш ніж третю з двох східних територій.

Агресор з росії посилює контроль над північно-східним районом Луганська, але вони мають набагато менший контроль над Донецькою областю, а Операція об’єднаних сил України на сході, на загальну думку, має одні з найпідготовленіших бригад в армії.

Проте українці сподіваються лише на свої ЗСУ. Це головний перемовник з окупантами.
Україна переможе!

Бережіть себе та своїх близьких, не вірте інформації, що розповсюджується російськими засобами масової інформації. Потрібно орієнтуватися на офіційні українські ЗМІ.

Схожі статті