Анастасія Приходько почала спілкуватися с мамою через війну в Україні: не розмовляла з нею впродовж 3 років

Відома українська виконавиця Анастасія Приходько зізналася, що почала спілкуватися зі своєю матір'ю, з якою не виходила на зв'язок понад 3 роки.

Відома українська співачка Анастасія Приходько має вельми непростий характер. Про це неодноразово розповідали її зіркові колеги і навіть колишній продюсер. Втім, знаменитість не кривить душею, завжди намагається говорити правду та підтримувати сім’ю і Батьківщину. Цим і пояснюється її складні відносини з багатьма представниками шоу-бізнесу.

Анастасія Приходько почала спілкуватися с мамою через війну в Україні

Анастасія Приходько написала: "О, Тіна прокинулася!"
Анастасія Приходько почала спілкуватися с мамою через війну в Україні

Так, у період війни стало відомо, що Анастасія не покинула свій дім, а разом з трьома дітьми залишилася під Києвом. Наміру евакуюватися у неї немає. Приходько дуже хвилюється за свого чоловіка і не хоче залишати його в самотності під час бойових дій.

Також стало відомо, що після повномасштабного нападу росії на Україну Анастасія почала спілкуватися зі своєю матір’ю, з якою не розмовляла більше трьох років.

“Мені за тиждень написала мама, і я їй відповіла. Вирішила, що зараз не час з’ясовувати з нею стосунки. Подумала, якщо їй так легше, якщо вона набралася сміливості за три роки написати, то я думаю, що в такий час, мабуть, треба спілкуватися”, – розповіла Приходько в інтерв’ю YouTube каналу DOROTYE.

Артистка ніколи не приховувала складних стосунків з мамою і навіть розповідала, що та не бачила в очі свого молодшого онука. Зараз співачка розуміє, що не час сваритися та з’ясовувати стосунки, тому на даний момент родина об’єднана як ніколи.

Нагадуємо, що декілька тижнів тому Приходько влаштувала розбір польотів в Інтернеті. Вона засудила Макса Барських та Тіну Кароль, які раптово згадали, що вони патріоти.

Схожі статті