|
01.04.2022 14:58

39-річна Наталія Холоденко повідомила про важку втрату на війні: “Ти подарував мені стільки щастя”

Відома психологиня Наталія Холоденко повідомила про важку втрату, яку заподіяли рашисти. Війна в Україні кардинально змінила життя українців.

24 лютого російські війська вторглися на територію України, аби винищити український народ і культуру. Окупанти порушують всі існуючі закони військового часу, руйнуючи житлову інфраструктуру і позбавляючи життя мирне населення, розграбовуючи кинуті домівки і руйнуючи мільйони доль.

Поки зірки вітчизняного шоу-бізнесу закликають своїх колег з росії та світу не мовчати про війну в Україні, тисячі українців живуть у постійній тривозі за власне життя, життя рідних людей і навіть улюблених тварин. Наталії Холоденко не пощастило отримати погану звістку про свого коня Фотона – його більше немає. Про це знаменитість повідомила в Інстаграмі:

“Нашого коня застрелили. Фотончика більше немає. Я його щиро любила. У людей є набагато більш трагічні втрати, але це не змінює того, що мені боляче. Навіщо вбивати коня? Але я знаю відповідь: їм нікого не шкода, ні людей, ні дітей…”.

Наталія Холоденко повідомила про важку втрату на війні

Психологиня з біллю на душі зізналася, що вони вважали тварину повноцінною частиною родини:

“Ти подарував мені стільки щастя. Наші діти так любили його. Ми вважали цю тварину частиною сім’ї. Чим більше дізнаюся подробиць, тим страшніше. Що ж вони з людьми роблять? Якщо навіть тварин заборонили годувати. Вони помирали з голоду і їх швидко випустили співробітники, щоб врятувати”.

Наталія Холоденко повідомила про важку втрату на війні

Зауважимо, Наталія Холоденко разом зі своїми двома дітьми покинула Україну в пошуках більш безпечного тимчасового прихистку. Звідти психологиня проводить прямі ефіри та ділиться з українцями порадами, як впоратися з тривогою і не зійти з розуму в такий важкий для країни час.