Вагітна Регіна Тодоренко виправдалася за своє мовчання з приводу війни в Україні: переклала провину на чоловіка

Телеведуча Регіна Тодоренко родом з Одеси, але зберігає мовчання з приводу війни в Україні. Нарешті зірка пояснила, чому вона не піднімає цієї теми в публічному полі.

24 лютого 2022 року росія напала на Україну та почала нещадно нищити все на своєму шляху. Армія окупанта порушує всі існуючі закони воєнного часу, використовує заборонену зброю та не цурається цілити в мирних людей, жінок і дітей. Поки зірки вітчизняного шоу-бізнесу щосили кричать про війну, знаходяться й такі, хто обрав тактику мовчання. Серед них – телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка вже давно живе і працює в рф, а також вийшла заміж за російського виконавця Влада Топалова.

Напередодні нападу росії Регіна закликала дві країни дружити, однак вже на ранок 24-го свої розмови Тодоренко припинила. Ба більше, її батьки та інші родичі живуть в Одесі, всі вони вимушені ховатися в укриттях від авіаударів, а друг по тревел-шоу “Орел та Решка” Євген Синельников зі своєї родиною взагалі ледь врятувався з-під Гостомеля, де окупантами був зруйнований його будинок. Втім, зірка продовжує мовчати.

Регіна Тодоренко кинула всі сили на допомогу росіянам, які втратили роботу через війну в Україні
Регіна Тодоренко виправдалася за своє мовчання з приводу війни в Україні

Нарешті Регіна вирішила пояснити, якої позиції дотримується. Так, ведуча запевняє, що у їхньому з Топаловим шлюбі є правило – не говорити про політику, оскільки це руйнує стосунки:

“Ми зрозуміли, що нам важко прийти до консенсусу, ми з ним в різних положеннях абсолютно. І позиції у нас не у всьому співпадають. Ми наклали вето на будь-які політичні розмови, тому що це руйнує нашу сім’ю”.

Про це Тодоренко розповіла у новому випуску власного YouTube-шоу.

Схожі статті