Григорія Решетніка і Михайла Заливако женуть на фронт після дружньої зустрічі: “Відсиджуєтесь на Заході. Сцикуни”

Днями в Івано-Франківську зустрілися Холостяк-11 Михайло Заливако та ведучий Григорій Решетнік зі своїми коханими, що викликало бурхливу реакцію в мережі.

Вже другий місяць в Україні триває повномасштабна війна, яку розв’язала росія. Багато страждань і болю окупанти завдали українському народові, але попри все люди не здаються та не втрачають віри в перемогу ЗСУ.

Багато зіркових чоловіків проявили себе надзвичайно хоробрими і сміливими, вступивши до лав територіальної оборони і розпочавши службу на фронті. Наприклад, в самому епіцентрі подій зараз знаходяться хореограф Дмитро Дікусар, музиканти Тарас Тополя, Арсен Мірзоян, чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв, днями за зброю взявся і ведучий Олексій Суханов.

Є в українському шоу-бізнесі і ті, хто покинув країну за законними підставами – багатодітні батьки Анатолій Анатоліч, Сергій Бабкін. А є й такі, хто за кордон не виїздив, але ряди бійців не поповнив. Натомість вони активно займаються волонтерською діяльністю, проте публіка все одно обурена.

Григорій Решетнік вперше зізнався в негараздах у стосунках з дружиною Христиною
Григорія Решетніка і Михайла Заливако женуть на фронт після дружньої зустрічі

Саме такою була реакція користувачів мережі на нове фото Христини та Григорія Решетніків з Анною Богдан і Михайлом Заливако, зроблене під час їхньої зустрічі в Івано-Франківську:

“У ці нелегкі часи для нашої країни особливо приємно зустрічатися з рідними людьми. Аби підбадьорити одне одного та підтримати, обмінятися позитивними думками та згадати довоєнні часи”, – написала Христина Решетнік.

Ось що пишуть коментатори:

  • “Дуже за вас раді, але залиште поки такі фото для себе… Майте повагу до тих, хто пережив страшні дні війни!”;
  • “Не дуже приємно дивитись на вас таких щасливих і в білих штанішках, коли в країні війна”;
  • “Йдіть на війну, свою землю захищати, а не відсиджуєтесь на Заході. Сцикуни…”;
  • “Я теж люблю дивитися вас! Але майте повагу до тих людей, які ховаються в підвалах та не мають куска хліба. Зараз не час для таких фото”.
Григорія Решетніка і Михайла Заливако женуть на фронт після дружньої зустрічі
Григорія Решетніка і Михайла Заливако женуть на фронт після дружньої зустрічі

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.