|
01.04.2022 15:38

Ведуча “Світського життя” Катерина Осадча показала старшого сина Юрія Горбунова: повна копія зіркового батька

Дружина українського шоумена Юрія Горбунова Катя Осадча показала підписникам в мережі нове фото зі старшим сином зіркової пари, який росте повною копією батька.

Історія кохання Каті Осадчої і Юрія Горбунова почалася зі службового роману за лаштунками вокального талант-шоу “Голос країни”. На той момент шоумен був одружений зі своєю першою дружиною Людмилою, однак серце не встояло перед шармом колеги по цеху.

Зірки українського телебачення сперши приховували свої стосунки, допоки Горбунов не поставив крапку у попередньому шлюбі. Спільних дітей у них не було, тож розлучення не було обтяжене питаннями з приводу поділу опіки. Згодом публіка почала приписувати Осадчій вагітність, яку вона не коментувала, поки живіт ще можна було сховати за вільними сукнями. Зрештою стало зрозуміло, що ведуча програми “Світське життя” чекає дитину від Горбунова.

Катерина Осадча показала старшого сина Юрія Горбунова

Так вже у лютому 2017-го закохані розписалися, а незабаром на світ з’явився їхній син Іван. Для Юрія це первісток, тоді як Катерина має старшого сина від колишнього чоловіка. Влітку 2021-го подружжя стало батьками вдруге – у них знову народився хлопчик, якого вони назвали Данилом.

Як турботливі батьки, Горбунов і Осадча тривалий час ховали дітей від камер, але вже зараз спокійно публікують в соціальних мережах світлини з відкритим обличчям спадкоємців. Цього разу у себе в Інстаграмі Катя виклала кадр з підрослим Івасиком, якого пригорнула до себе. Важко не помітити, як хлопчик схожий на свого зіркового тата.

Крім того, у підписі телеведуча закликала усіх небайдужих фінансово підтримувати проєкти, які перераховують зібрані кошти на потреби волонтерів:

“Зараз наша головна задача максимально допомагати і не падати духом! Сьогодні хочу вам розповісти про гарну ініціативу допомогти Харкову. Художниця @anna.voda та @orlova.help при підтримці Даші Астаф’євої зробили творчий проект. Замовляйте власну світлину, перераховуйте гроші і ваші донати допоможуть підтримати людей на чотирьох станціях метро, пекарню, адресну доставку ліків, бензин для волонтерів, що без перестанку їздять по найгарячіших точках міста і селах і допомагають людям! Долучайтеся!”.