Дружина Горбунова Катя Осадча запросила вагітну Регіну Тодоренко народжувати в бомбосховищі: “Приїзд організуємо”

Відома українська телеведуча Катя Осадча не стримує свого гніву по відношенню до вітчизняних зірок, які зберігають мовчання з приводу війни в Україні.

Регіна Тодоренко стала однією з тих українських знаменитостей, хто неприємно здивував земляків відсутністю громадянської позиції. Напередодні війни в Україні телеведуча говорила про мир між українцями і росіянами, а коли путін напав на “братський” народ, зірка лише сказала, що переймається за свою родину в Одесі, проте жодного слова про війну з її вуст не пролунало.

У своєму блозі в Інстаграмі Регіна лише ділиться переживаннями стосовно своєї другої вагітності. Мовляв, протікає вона важче, ніж було в перший раз. Але Тодоренко при цьому не зважає на українських жінок, які вимушені народжувати в підвалах і бомбосховищах, адже пологові будинки російська армія руйнує.

Стало відомо, яку роль у кар'єрі Катерини Осадчої зіграв Поліщук
Катя Осадча запросила вагітну Регіну Тодоренко народжувати в бомбосховищі

Катя Осадча вже намагалася достукатися до Регіни, щоб вона не мовчала, а родповідала своїй аудиторії з росії про війну, проте все марно. Та дружина Юрія Горбунова не втрачає надії. Цього разу ведуча програми “Світське життя” запросила Тодоренко на пологи в бомбосховище:

“Не хотіла чіпати знову тему, але ні, напишу, може колись лід зрушиться. Від вагітної Регіни Тодоренко мовчання ще болючіше. Запрошуємо народити в бомбосховище, приїзд організуємо”, – написала Катерина.

Катя Осадча запросила вагітну Регіну Тодоренко народжувати в бомбосховищі
Катя Осадча запросила вагітну Регіну Тодоренко народжувати в бомбосховищі

Зауважимо, Регіна Тодоренко родом з Одеси, але останні кілька років живе і працює в росії, незважаючи на недружні стосунки між країнами. Там вона вийшла заміж за російського співака Влада Топалова, якому народила сина. Зараз пара чекає на другу дитину.

Схожі статті