Як співак Святослав Вакарчук підтримав людей, врятованих з-під завалів Миколаївської ОВА: жінки вдячні співаку (Відео)

Святослав Вакарчук розмістив відео, на якому сидить посеред палати та співає пісню "Все буде добре", награючи мелодію на гітарі. Співак написав: "Ми віримо, що все буде гаразд. Все буде Україна. Все – завдяки нашим захисникам."

Представники шоубізнесу кожен допомагають наближати перемогу. Це війна не лише на фронті зі зброєю, а й на інформаційному та моральному фронті. І у цій війні суттєву підтримку українцям надають наші зірки. Вони не лише вступають у тероборону, а й своїми виступами та спілкуванням морально підтримують людей у цей непростий воєнний час.

Після обстрілу Миколаївської ОВА постраждало багато людей. Деякі загинули, інші опинилися у лікарні. Святослав Вакарчук вирішив підняти дух мирних жителів, які постраждали від дій російських окупантів. Артист приїхав до миколаївської лікарні, щоби виступити перед жінками.
На своїй сторінці в інстаграм Святослав Вакарчук розмістив відео, на якому сидить посеред палати та співає пісню “Все буде добре”, награючи мелодію на гітарі.
Співак написав: “Ми віримо, що все буде гаразд. Все буде Україна. Все – завдяки нашим захисникам.”

Нашим ЗСУ необхідно бути пильними.
Агресор планує наступ на Донбас і це може сигналізувати про більш тривалий конфлікт.
Ці райони може бути загалом російськомовними, але не проросійськими. Маріуполь був одним із найпроросійськіших міст України, і росія його зрівняла із землею.
Окупанти вже спровокували гуманітарну катастрофу на сході, перетворивши Маріуполь на руїни, але завдати поразки українській армії їм не вдалося. Наступною метою росії буде просування на південь, щоб оточити Слов’янськ, місто з населенням 125 000 осіб, яке вже пережило безпосередню війну, коли воно було захоплене силами, що підтримуються Росією, у 2014 році, а потім знову взято під контроль України.
Не панікуйте, ЗСУ не дадуть російським військам просуватися далі углиб України. Незабаром настане переломний момент у війні, і ворог буде відкинутий до кордону.
На Україну чекає перемога!

Схожі статті