|
03.04.2022 17:10

“Я відчуваю один лиш біль”: Камалія розповіла про горе, яке сталося в її родині та публічно оплакує покійного

Відома українська співачка Камалія публічно прощається зі своїм улюбленцем Тоті, який був розстріляний окупантами в Бучі. Усі деталі в статті.

Як відомо, знаменита українська співачка Камалія дуже любить тварин. У мирному житті артистка мала велику кількість улюбленців не тільки на території маєтку, але й далеко за його межами. Так, співачка утримувала безліч коней у конюшнях в Бучі. Там же вона займалася верховою їздою.

Камалія розповіла про горе, яке сталося в її родині та публічно оплакує покійного

На превеликий жаль, евакуювати тварин не було ніякої можливості. Місто окупували майже одразу, і хоча за тваринами приглядали наймані люди, рашисти не дозволяли провозити туди харчі та воду (Камалія намагалася зробити це безліч разів), а згодом взагалі вигнали частину тварин з їхнього дому.

Камалія розповіла про горе, яке сталося в її родині та публічно оплакує покійного

Але і це був не кінець. Після того, як російські війська покинули Київ та його передмістя, артистка дізналася страшну новину: її улюбленець Тоті був жорстоко розстріляний під час бойових дій.

Про це вона повідомила на початку квітня, розбита горем та втратою. Вона присвятила своєму улюбленцю декілька публікацій на особистій сторінці в соціальній мережі. Емоції артистки важко передати словами, адже вона сумує за Тоті, як за близьким другом та членом родини.

Віддані фанати Камалії добре знають, як вона любила своїх коней, тому зовсім не дивуються стану співачки.

Нагадуємо, що артистка розшукує своїх улюбленців. Зірках опублікувала фотографії коней, що були полишені свого дому і на даний момент перебувають у незнайомому для них оточенні.

Співачка дуже просить повідомити про їхнє місцезнаходження і за можливості нагодувати та напоїти їх.