44-річна Камалія загубила дочок-двійнят, якими намагалась завагітніти 10 років: де Арабелла та Мірабелла?

Найбагатша співачка України Камалія здивувала фанатів новиною з Буковелі, де зараз вона відпочиває разом з сім'єю. Що утнула артистка, дізнайтеся в нашій статті.

Кожен грудень вважається найскладнішим місяцем для артистів. Декілька тижнів вони працюють на зйомках, щоб у Новий рік зустріти це свято у сімейному колі, або ж виступати за неймовірно високий гонорар серед багатіїв. Зараз майже усі зйомки добігли кінця і знаменитості роз’їхалися хто куди. Камалія обрала для відпочинку Карпати, куди рушила разом з чоловіком та доньками.

Камалія загубила дочок-двійнят, якими намагалась завагітніти 10 років

Зірка вже активно ділиться першими кадрами на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Ба більше, їй вдалося по-справжньому здивувати свою аудиторію, адже співачка раптом заявила, що не може знайти Арбеллу та Мірабеллу.

Камалія загубила дочок-двійнят, якими намагалась завагітніти 10 років. Скріншот особистої сторінки співачки

Втім, не варто хвилюватися, зірка лише зробила вигляд, що не може їх розпізнати. І у якості гри вона запропонувала користувачам мережі знайти двійнят.

Через декілька годин вона зізналася, що обвела навколо пальця своїх фанатів. Зірка обидва рази показала Мірабеллу, але від найшлися ті, хто прекрасно знає дівчат і одразу ж вказав артистці на те, що вона зробила.

Нагадуємо, що у зв’язку з активним відпочинком, який обрала артистка, одна з підписниць запитала в неї, чи катається на лижах її чоловік — Мохаммад Захур. А Камалія відповіла, що мільярдер вже не займається цим видом спорту. Судячи з усього, вік та стан не дозволяють йому наражати себе на небезпеку. А от жіноча частина його сімейства кожного року відвідує горнолижні курорти.

Схожі статті