Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

До певного часу найкращим дуетом у шов вважалися Руслан Сенічкін та Людмила Барбір. Вони ідеально доповнювали одне одного, і стали тандемом, який вельми важко переплюнути. Аж допоки команду не поповнили Неля Шовкопляс з Єгором Гордєєвим.

Певний час телеведучий залишався без ідеальної партнерки для нього, але коли з’явилася Неля все кардинально змінилося. Спочатку здавалося, що вони не спрацюються. Зокрема Шовкопляс розповіла, що Єгор прийняв її доволі холодно. Але згодом стало зрозуміло, що це протилежності, які складаються в ідеальний пазл.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав своє відношення до Нелі Шовкопляс

Нова зачіска Гордєєва
Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав своє відношення до Нелі Шовкопляс

Доволі довго їх підозрювали у романі, але насправді Неля Шовкопляс заміжня і виховує дітей, у той самий час як Гордєєв неодноразово говорив про те, що не зацікавлений у серйозних стосунках, адже немає на них ніякого часу.

І все ж вони продовжують тішити публіку спільними кадрами, на яких зазвичай постають разом. І лише у рідкісні моменти між ними постають гості, які мають обов’язково знаходитися в центрі, між ведучими, щоб показати хороший прийом та увагу зірок до спеціаліста, який завітав до них в ефір.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав своє відношення до Нелі Шовкопляс. Скріншот особистої сторінки зірки

Так і в цей раз у мікроблозі Єгора з’явився свіжий кадр з гостею. Варто відмітити, що одразу ж кидається в очі зміни у зовнішності Нелі Шовкопляс, вона стала білявкою.

Втім, її образ урівноважується пасма, які залишаються каштанового кольору, таким чином роблячи її зачіску більш контрастною. Також обидва обрали доволі легкі та світлі кольори, які ніби уособлюють собою весну та хороший настрій.

Нагадуємо, що декілька місяців тому Неля Шовкопляс вперше розповіла, що виявляється подавала на розлучення з чоловіком. Втім, парі вдалося врятувати свої стосунки, і зараз вони активно займаються налагодженням шлюбу.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?