|
04.04.2022 20:22

40-річна Лілія Ребрик не може прийти до тями після побаченого на звільненій Київщині: “Боляче усвідомлювати”

Відома українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик не приховує своїх емоцій після побаченого на звільненій від окупантів Київщині. Зірка не може прийти до тями.

Лілія Ребрик — одна з тих українських знаменитостей, які залишилися в Україні попри війну.

Акторка активно висвітлює події на Батьківщині в соціальних мережах та не приховує свого гніву щодо дій рашистів.

Саме вони відняли життя її друга і колеги — актора-каскадера Володимира Стороканя.

А незабаром після цього перестало битися серце ще одного колеги Лілії — Паші Лі, який боронив Ірпінь.

Лілія Ребрик не може прийти до тями після побаченого на звільненій Київщині

Це місто разом з Бучею та Гостомелем нарешті звільнили від окупантів, і тепер усьому світові відкрилися справжні мотиви путіна — геноцид українського народу.

У себе в Інстаграмі Лілія Ребрик викладала щемливі фото з Київщини, проте публікацію видалено за правилами соціальної мережі. Зірка зауважила, що це все — на руках російської армії:

“Є дні, коли не хочеться писати, говорити і коли щось боляче навіть усвідомлювати. Такою була вчора моя неділя. Не було слів, не було думок, був суцільний страшний біль. Я відчула себе одночасно Бучею, Ірпінем і Гостемелем. Я, як і кожен, хто бачив ці жахливі кадри, відчула себе всією пораненою, закатованою Киівщиною. Ненависть — найгірше людське відчуття, я завжди була впевнена, що я ніколи її не відчую, не допущу в своє серце. Але я дуже гірко помилялася… І я собі цю емоцію пробачаю”.

Коментатори підтримали акторку та запевнили, що українці ніколи не пробачать і не забудуть росіянам цих воєнних злочинів.