“Люди плачуть, коли бачать хліб”: 38-річний Дмитро Комаров провів з військовими три дні у звільнених Бучі й Ірпені

Український телеведучий Дмитро Комаров відвідав звільнені міста на Київщині: Бучу та Ірпінь. Шоумен поспілкувався з місцевими жителями та показав усьому світові, як виглядають населені пункти після окупації росії.

Дмитро Комаров від початку повномасштабного вторгнення російської армії на територію України активно волонтерить та намагається допомогти як захисникам нашої Батьківщини, так і мирному населенню, яке постраждало від агресії окупантів.

Дмитро відзняв перші кадри у місті. Зірка шоу про подорожі “Світ на виворіт” показав, де розміщувався пункт російських агресорів та в яких приміщеннях сиділи окупанти – вони заселялися у будинки звичайних мирних жителів, у них жили і там же у них були пункти спостереження.

Телеведучий додав, що звільнені міста на Київщиін все ще залишаються небезпечними, адже тут дуже багато мін, які росіяни залишили на дитячих майданчиках, на вулицях у вигляді будь чого – як то викинутого телефону, пачки з-під макаронів, або навіть сірникової коробки. Також замінованими можуть бути квартири й навіть ручки від вхідних дверей. Наразі на місці відбувається зачистка і перевірка – працюють поліція, спецназ і сапери.

Дмитро Комаров провів з військовими три дні у звільнених Бучі й Ірпені
Дмитро Комаров провів з військовими три дні у звільнених Бучі й Ірпені

Окрім того, Комаров зізнався, що по містах лежать тіла загиблих мирних мешканців:

“Бідні люди. Ми їхали, бачили величезну кількість мирних мешканців мертвих на дорогах. Молоді, старі. Видно що люди їхали на велосипеді, відбувалася детонація і вони назавжди залишилися на вулицях рідного міста. Це сльози і біль. Дуже багато трупів у місті. Я на власні очі бачив, десь у кілометрі звідси лежать тіла молодих хлопців. У них зв’язані руки і простріляна голова. Одягнений капюшон та шапка. Це співпадає з тим, що мені розповідали – знищували чоловіче населення 18-60 приблизно. Всіх молодих, здорових – всіх розстрілювали”, – поділився Комаров.

Також Дмитро додав, що невдовзі до міста надійде гуманітарна допомога:

“Ви не повірите. Люди плачуть, побачивши хліб. Місяць не бачили хлібу. Сьогодні вже буде заходити гуманітарка поступово”, – сказав ведучий.

Схожі статті