Оля Цибульська пояснила, чи дійсно виступатиме в Ізраїлі для росіян: “Та я краще під землю провалюсь”

Про те, що росіяни використовують усе, для того, щоб ввести в обман українцем і їх принизити, знає вже багато хто. Проте рашисти не зупиняються і вигадують нові фейки про український шоубізнес

Понад 40 днів продовжується війна в Україні, розв’язана агресивною росією. Окупанти не гребують бомбити мирні житлові райони міст та села. На інформаційному фронті росіяни роблять максимум зусиль, щоб ввести в оману світову спільноту та мешканців України. Для рашистів усі методи хороші. Так недавно з’явився черговий російський фейк про те, що Ольга Цибульська нібито планує дати для рашистів концерт в Ізраїлі.
Російська пропаганда намагається так подати новину, щоб якнайбільше людей у неї повірили. Це рашисти роблять, аби принизити українців та, зокрема, український шоубізнес. Тому російська пропаганда і розповсюдила у соцмережах інформацію про те, що Ольга Цибульська дасть концерт для росіян в Ізраїлі.

36-річна Ольга Цибульська не має наміру забороняти свої пісні в рф
З’явився черговий російський фейк про те, що Ольга Цибульська нібито планує дати для рашистів концерт в Ізраїлі

Так, Ольга Цибульська розповіла, що її концертний агент нещодавно отримав запит на комерційний виступ в Ізраїлі для українців після закінчення війни. Після чого все листування було видалено, а скріншоти з нього переробили у фотошопі. І потім з’явилося повідомлення, що Ольга Цибульська готуватиметься дати концерт для рашистів за 5000 доларів.
Коментарі артистки були швидкі та влучні: “Та я краще крізь землю провалюсь.”
Ольга Цибульська нагадала, що вона не давала концертів у російській федерації вже з 2014 року, а також не виступала на корпоративах. Оскільки співачка співає українською мовою, то вона не може бути популярною серед рашистів.
лише на цьому прикладі видно, як “працює” російська пропаганда. Тому не вірте російським фейкам. Слухайте та читайте лише українські офіційні засоби масової інформації. Бережіть себе та своїх близьких. Слава Україні!

Схожі статті