Categories шоу-бізнес

Микита Добринін після отриманого поранення розповів правду про те, що з ним було на передовій: “Користі ніякої”

Відомий український телеведучий Микита Добринін розповів про свій досвід, у якості військового. Після поранення зірка дав розгорнуте інтерв'ю.

Відомий український телеведучий Микита Добринін був військовозобов’язаним, тому у перші дні війни відправився до лав Збройних Сил України. Знаменитість — лейтенант. Через декілька тижнів він отримав бойове поранення у стегно і був госпіталізований.

ІДобринін зізнався, як почувався на передовій, коли захищав Україну

На даний момент Микита добре почувається і мріє про закінчення війни. Також чоловік активно дає інтерв’ю. Зокрема відбулася бесіда між ним та журналістами видання Сегодня, в якому він розповів про свій досвід.

ІДобринін зізнався, як почувався на передовій, коли захищав Україну

Варто відмітити, що він до останнього сподівався, що не доведеться застосовувати зброю і розумів усю цінність життя. Ба більше, Микита вважає недоречним змушувати кожного українського чоловіка приєднуватися до лав армії і вважає, що це небезпечно. Добринін прокоментував свою думку відсилкою на власний досвід: мовляв, разом з не освіченою людиною, яка нервує тоді, коли необхідно буде максимально зібраним, воювати пліч-о-пліч просто страшно.

Тому він не засуджує українців, які вирішили не йти до Збройних Сил України, а принести своїй країні користь іншим чином, хоча б просто працюючи та тим самим підтримуючи економіку.

“Якщо людина не вміє тримати зброю в руках, від неї, повірте, буде нуль користі на передовій. Якщо ж чоловік може заробляти кошти та підтримувати армію фінансово – можливо, такий внесок у його випадку буде навіть кориснішим, ніж заважати професіоналам робити свою справу?”

Нагадуємо, що у Микити є молода дружина Даша та новонароджена дитина.

Share