“Чули вибух”: Даша Квіткова з маленьким сином опинилася в епіцентрі обстрілу, поки Нікіта Добринін захищає Київ

Переможниця "Холостяка-9" Даша Квіткова зараз разом із новонародженим сином знаходить у Тернополі, поки її чоловік Нікіта Добринін захищає Україну в теробороні.

24 лютого на території України розпочалося повномасштабне вторгнення російської армії. Окупанти щодня атакують міста, вбиваючи та ранячи тисячі мирних українців та руйнуючи інфраструктуру. Через це мільйони жінок разом із дітьми були вимушені покинути рідні домівки та переїхати на захід або до країн Європи.

Деякі мешканці гарячих точок до останнього відмовлялися покидати власні квартири та будинки, однак агресія російської федерації не залишила їм вибору. Тож аби врятувати дітей сім’ям доводиться розлучатися, оскільки чоловіки призовного віку залишаються невиїзними за кордон, а більшість з них вже встигли вступити до лав ЗСУ або територіальних оборон. Не виключенням стають й зірки українського шоу-бізнесу – до київської тероборони, зокрема, долучився головний герой шоу “Холостяк-9” Нікіта Добринін.

Нікіта Добринін з дружиною Дашею Квітковою
Нікіта Добринін з дружиною Дашею Квітковою

Шоумен проживав у столиці разом зі своєю дружиною, переможницею “Холостяка”, блогеркою Дашею Квітковою. Декілька місяців тому в пари народився син Лев. Зіркова мама довго відмовлялася залишати чоловіка одного вдома, однак також врешті-решт покинула домівку.

Микита Добринін і Даша Квіткова з сином Левом
Микита Добринін і Даша Квіткова з сином Левом

Декілька днів тому знамените подружжя Даші Квіткової та Нікіти Добриніна повідомила про те, що зіркова матуся разом із їхнім сином Левом переїздить до Тернополя через бойові дії в Києві. 3 квітня Квіткова розповіла, що чула вибухи. Відомо, що в цей день війська росії обстріляли тернопільську нафтобазу.

Як написала Квіткова в особистому блозі, з нею та сином все добре – вони переховувалися в бомбосховищі.

Даша Квіткова опинилася в епіцентрі ризику
Даша Квіткова опинилася в епіцентрі ризику

“Так, чули вибух. В нас все добре, ми в укритті. Надіюся, що ви теж. Будь ласка, бережіть себе”, – написала блогерка на своїй сторінці в Інстаграмі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.