|
05.04.2022 23:52

“Поїхати не можу”: Світлана Тарабарова, Ірина Федишин й інші зірки, які попри війну залишаються з дітьми в Україні

Від початку конфлікту в України багато матусь разом із дітьми поїхали за кордон, аби забезпечити синам і донькам мирне небо. Але є ті, хто залишився в Україні. Про таких зіркових матусь - читайте далі.

Світлана Тарабарова

Світлана Тарабарова з сином

Рудоволоса красуня – співачка Світлана Тарабарова виховує двох дітей: 3-річного сина Івана та 1-річну доньку Марію. Заради дітлахів артистка погодилася покинути рідний дім біля Гостомеля на Київщині та переїхати на захід України. Хоча й це рішення далося їй непросто. А ось перебиратися за кордон Світлана відмовилася навідріз.

“Тут я відчуваю себе захищеною плюс-мінус, тут не так багато сирен і бомбардувань. Поїхати не можу. Ми в гарному настрої, намагаємося не сидіти склавши руки, допомагати”.

Ірина Федишин

Ірина Федишин з чоловіком та синами

Ірина Федишин разом із синами та чоловіком зараз перебуває у Львові. Тут співачка активно волонтерить та щодня приділяє усю себе допомозі захисникам України. Артистка ліпить вареники, плете з дітьми маскувальні сітки, а також виступає для біженців й переселенців.

Чоловік Ірини Федишин Віталій Човник також вступив до лав ТрО.

Маша Єфросиніна

Донька Маші Єфросиніної Нана

Телеведуча та діячка розповідала, що просто не може дозволити собі покинути Україну. Тому разом з дітьми: донькою та сином – переїхала до Львова, щоб убезпечитися від постійних обстрілів Києва. У культурному серці країни вона відвідує біженців.

“Я просто не можу знайти в собі сили покинути Україну, хоча мені дуже страшно за своїх дітей, у мене маленький син. Поки в мене є сили об’єднувати тут людей, закликати залишати в собі Україну, де б ми географічно не перебували”.

Даша Квіткова

Даша Квіткова і Нікіта Добринін з сином Левом

Переможниця “Холосятка-9” до останнього не хотіла покидати свій дім у Києві. Однак, врешті-решт Квіткова разом із маленьким сином Левом перебралася до Тернополя. Переїздити за кордон вона поки що не планує, адже її чоловік, шоумен Нікіта Добринін, залишається у ТрО.