|
07.04.2022 16:48

Потап особисто знайомий з Мєдвєдєвим і запрошує його на концерт Кобзона: “Мені подобалося, як ти танцюєш”

Відомий український музикант і продюсер Потап зізнався, що особисто знайомий з Дмитром Мєдвєдєвим, якого публічно запросив на концерт Кобзона.

Потап активно веде свою сторінку в соціальній мережі Інстаграм, де не приховує жодних емоцій стосовно усього, що зараз відбувається в Україні.

Життя кожного українця розділилося на до та після вранці 24 лютого, і хоча зірка в той момент знаходився з дружиною, мамою і тещею за кордоном, він так само гостро реагує на новини, від яких волосся стає дибки.

Крім того, Олексій Потапенко не соромиться у висловлюваннях до різних особистостей, останнім з яких став екс-президент росії Дмитро Мєдвєдєв. Виявилося, що чоловік Насті Каменських особисто з ним знайомий:

“Мені подобалося, як ти танцюєш смішний танок, твоя маленька роль у великому правлінні карлика тебе завжди влаштовувала, але те, на що ти перетворився разом з божевільним режимом, Діма, вражає своєю шизофренічною масштабністю…”.

Наостанок Потап запросив Мєдвєдєва на концерт до Кобзона, який пішов з життя ще у 2018 році і транслював проросійські погляди попри те, що сам він родом з України.

Таке обурення у продюсера викликав останній публічний виступ Дмитра, який продовжує брехати про те, що їхня мета — спокій майбутніх поколінь самих українців.

Чоловік Насті Каменських Потап особисто знайомий з Мєдвєдєвим і запрошує його на концерт Кобзона

Підписники Потапа в Інстаграмі неабияк підтримали зірку:

  • “Дуже добре сказано! Додати нічого, особливо останнє речення! Слава Україні!”;
  • “Сказав, як відрізав! Молодець, Потап”;
  • “Здається, вже вони самі вірять у свою брехню”;
  • “З якої пильної шафи його дістали?”.