Наталія Мосейчук на фоні забарикадованого Офісу Президента звернулася до українців: “Нас тримають у заручниках”

Відома українська журналістка і телеведуча Наталія Мосейчук вийшла на зв'язок з українцями із забарикадованого Офісу Президента на 40-й день війни.

Наталія Мосейчук виходить в ефір не лише новинної програми, а й політичних ток-шоу, у яких на всю країну висвітлює важливі соціальні проблеми.

Нещодавно телеведуча створила власний YouTube-канал, де тепер бере інтерв’ю на актуальні теми сьогодення.

Звісно, найгарячіша — війна в Україні, яку розв’язала росія.

Російські війська напали на українські землі 24 лютого.

З того часу вони вчинили безліч воєнних злочинів, ігноруючи всі існуючі військові закони, про що українці не забудуть ніколи, не пробачать ніколи.

Як виглядає другий чоловік Наталії Мосейчук та де дівся перший
Наталія Мосейчук на фоні забарикадованого Офісу Президента звернулася до українців

У себе в Інстаграмі Наталія Мосейчук повідомила про нове інтерв’ю з керівником ОП Андрієм Єрмаком:

“40 день війни. Позаду віроломство сусіда, знищені міста, боягузництво партнерів. Бучанська трагедія. Геноцид. Злочин міжнародного масштабу, який ми не забудемо та не пробачимо. Чи я впевнена в собі влада? Чи правильно ми розуміємо напрямок? Чи вистачить сил? І що загрожує нам після Перемоги? Про це поговорила з керівником Офісу Президента. Андрієм Єрмаком. Нове відео вже на моєму YouTube-каналі”.

Підписники засипали ведучу коментарями, до неї навіть звернулися хлопці-студенти, які не можуть за законом покинути Україну під час війни:

  • “Обговоріть питання щодо можливості вільного перетину кордону для українських студентів, згідно чинних законів на підставі ст. 23. Нас тримають у заручниках”;
  • “Допоможіть українським студентам, які не підлягають мобілізації та не можуть виїхати для нормального продовження навчання. Фактично наразі відбувається узаконена дискримінація студентів українських ВНЗ, що є неприпустимим. Дякую”;
  • “Підніміть питання щодо дозволу на перетин кордону особам до 21 року, які не підлягають мобілізації та не є військовозобов’язаними!”.
талія Мосейчук на фоні забарикадованого Офісу Президента звернулася до українців
Наталія Мосейчук на фоні забарикадованого Офісу Президента звернулася до українців

Схожі статті