|
07.04.2022 22:07

Дмитро Ступка розлучився з Поліною Логуновою після 6 років подружнього життя: у пари є маленька спільна донька

Відомий український актор та член акторської династії Дмитро Ступка повідомив про розлучення з дружиною Поліною. Усі деталі наші статті.

Онук легендарного українського актора Богдана Ступки Дмитро Ступка повідомив про розлучення з дружиною Поліною Логуновою. Зіркова пара прожила разом у шлюбі 6 років.

Дмитро Ступка розлучився з Поліною Логуновою після 6 років подружнього життя

Так, про весілля нащадка найвідомішого вітчизняного артиста стало відомо у 2016-го, а вже наступного року красуня-дружина народила зірковому обранцю донечку.

Дмитро Ступка розлучився з Поліною Логуновою після 6 років подружнього життя. Архівна світлина зіркового подружжя.

Варто відмітити, що родина покинула Україну та почала жити в Сполучених Штатах Америки ще минулого року. У лютому Дмитро повернувся в Європу, але розташувався у Польщі, аби волонтерити. У цей непростий для усіх час пара вирішила нарешті зізнатися, у тому що вони більше не разом. Поліна на даний момент працює перукарем і насолоджується життям на Заході.

Також необхідно зазначити, що знаменитості залишилося хорошими друзями. Принаймні, вони так стверджують.

Тим паче, що історія їхнього кохання була красивою та чуттєвою. Дмитро Ступка ніколи не скупився на гучні та красиві слова в адресу своєї обраниці. Також жінка намагається розвивати свій бізнес у Лос-Анджелесі і нещодавно навіть повідомила про те, що відкриває власний салон.

Окрім контенту, який присвячений роботі Поліни та її особистому життю, Логунова активно підтримує свою Батьківщину. А Дмитро тим часом робить усе можливе та все, що від нього залежить.