|
07.04.2022 23:32

Як виглядає колишня Андрія Данилка, яка завжди була поруч, але її не помічали: “Я була закохана”

Особисте життя Андрія Данилка тривалий час залишалося чимось потаємним. Про його обранець ніколи нічого не було відомо, але у світло вийшла його колишня.

Андрій Данилко знайомий українській публіці більше 20 років. Його образ Вєрки Сердючки був позитивно сприйнятий не тільки на території України, але і далеко за її межами.

Як виглядає колишня Андрія Данилка

Врешті-решт нахабна провідниця стала бажаною гостею і в Європі, і в Сполучених Штатах. Про особисте життя зірки тривалий час було нічого невідомо. Навіть подейкували про його нетрадиційну орієнтацію.

Знаменитості приписували роман з його партнеркою, яка грає маму Вєрки Сердючки, Інною Білоконь. Але справа в тому, що акторка давно заміжня і весь цей час виховала двох дітей.

Як виглядає колишня Андрія Данилка

Тим часом інша акторка, яка також тривалий час працювала у команді Андрія Данилка, Радміла Щеголова прийшла у якості гості на телевізійне шоу “Не бреши мені”, де розповіла ексклюзивні деталі стосунків з артистом. Зокрема, жінка визнала що мала близькість з Андрієм.

Як виглядає колишня Андрія Данилка. Архівна світлина

“Я була закохана. Я просто була закохана… Я просто була закохана у життя в цей момент”, — запинаючись зізналася жінка.

Також вона не приховувала особливих почуттів до колишнього колеги та боса. Радміла розповіла, що їхні стосунки раптово були розірвані через те, що вона звільнилася і не попрощалася з Данилко. Після цього він їй не дзвонив.

Нагадуємо, що у мережі досить велика кількість знімків Андрія разом із його партнеркою Інною, на яких вони цілуються, обіймаються та тримаються за руки. Але зірки завжди заперечували імовірність романтичних відносин між ними.