“Мудрість, майбутнє та вічність”: Андрій Данилко схвилював мережу фото з дитиною. Став батьком таємно?

Відомий український артист Андрій Данилко, більш відомий по легендарному образу Вєрки Сердючки, заінтригував шанувальників новим фото з дитиною.

Вчора, 24 серпня, Україна відзначала 30-річчя незалежності, а соціальні мережі буквально розривалися від кількості вітальних постів, опублікованих зірками вітчизняного шоу-бізнесу. Герой нашої сьогоднішньої статті не став винятком і теж привітав українців зі святом. Звичайно, в образі запальної провідниці Вєрки Сердючки.

Так, у своєму Інстаграмі Андрій Данилко виставив фото зі сценічною мамою Інною Адольфівною у виконанні акторки Інна Білоконь, а також невідомим маленьким хлопчиком, якого вони взяли на руки. Всі троє позували на тлі блакитного неба в ошатних вишиванках:

“З Днем Незалежності. На фото: мудрість, майбутнє та вічність”, – підписав кадр артист.

Шанувальники у коментарях не стали стримувати емоцій. Деякі навіть відзначили зовнішню схожість хлопчика з Данилко:

  • “Як же класно!”;
  • “Вєрка як сама Україна! Самостійна, вільна і незалежна!”;
  • “Вітаємо! Ви дуже красиві, так само, як і ваші вишиванки”;
  • “Обнімаємо, шлемо промінчики любові чарівній Вєрці та її мамі! Андрій, ви незвичайний артист і людина!”;
  • “Син”, – пишуть підписники.
Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

Варто відзначити, що Данилко неодружений, дітей у нього теж не з’являлося. Тим не менш, публічно він про це ніколи не заявляв, хоча навколо нього з Інною Білокінь ходило безліч чуток про існування між ними службового роману, незважаючи на те, що акторка давно заміжня.

Андрій Данилко та Інна Білоконь
Андрій Данилко та Інна Білоконь

Від зірок жодного разу не надходило офіційних коментарів з цього приводу, так що фанати продовжують будувати свої припущення щодо того, які насправді стосунки пов’язують Сердючку з мамою.

Схожі статті